De Avondvierdaagse zal ook dit jaar niet in de vertrouwde vorm doorgaan. (Foto: Masha Arts-Raaijmakers)
De Avondvierdaagse zal ook dit jaar niet in de vertrouwde vorm doorgaan. (Foto: Masha Arts-Raaijmakers) Foto: Masha Arts-Raaijmakers

Aanmeldingstermijn Avondvierdaagse Home Editie verlengd

Algemeen

Boxtel - Vanwege de meivakantie heeft de organisatie van de Avondvierdaagse Home Editie, die wordt gehouden van 17 mei tot en met 26 juni, de aanmeldingstermijn verlengd. Deze loopt nu tot zondag 23 mei in plaats van 16 mei. Dit om mensen die met vakantie zijn de kans te geven zich alsnog in te schrijven.

Aanmelden kan via 06-16211703, via het aanmeldingsformulier op www.dekeistampers.nl.of door een e-mail te sturen naar dekeistampers@live.nl. De Home Editie is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, daarom wordt ouders en begeleiders verzocht zich ook aan te melden. Wandelaars die graag een route lopen die is opgesteld door De Keistampers kunnen dat ook in hun aanmeldingsbericht aangeven. Het inschrijfgeld dient te worden overgemaakt naar NL68 RABO 010.88.36.614 ten gunste van WSV ‘De Keistampers’.
Meer informatie over WSV De Keistampers is te vinden op www.dekeistampers.nl.

Wandelaars kunnen een eigen route van 5 of 10 kilometer kiezen, of een vooraf vastgestelde route lopen. Inschrijfgeld voor de bijzondere vierdaagse bedraagt 2,30 euro per deelnemer, voor het ontvangen van een medaille na afloop is het inschrijfgeld 3,80 euro per wandelaar. Mensen die een medaille willen ontvangen dienen op te geven voor de hoeveelste keer zij een avondvierdaagse lopen.

Uit de krant