Logo mooiboxtel.nl
De talentengroep van Tabitta verhuist naar Den Bosch.   | Fotonummer: 94a0bb
De talentengroep van Tabitta verhuist naar Den Bosch. (Foto: Sandra Janssen)
Sport nieuws

Talentengroep Tabitta verhuist met trainers naar Den Bosch

Boxtel - De talentengroep, alsmede de trainersstaf van GV Tabitta verhuist naar Den Bosch, zo meldt de vereniging op haar Facebookpagina. Daar zal een nieuw turntalentencentrum worden opgericht in samenwerking met Flik-Flak uit Den Bosch. Het centrum zal de naam 'RTC Zuid' dragen en steun krijgen van de turnbond KNGU en talentencentrum CTO Zuid.

Tabitta turnsters met ambitie en mogelijkheden voor topsport zullen samen met Tabitta coaches Pien Vorstenbosch, Noortje Vorstenbosch, Dorina Afari en Ingrid de Cort in de luxe turnhal in Den Bosch gaan trainen. Het bundelen van de beste sporters en ambitieuze coaches van Boxtel en Den Bosch moet gaan zorgen voor een fijne samenwerking met veel mooie prestaties.

Bij Tabitta zal de huidige A en B selectie samengaan onder leiding van Michelle Langstraat, Marten Schepens en Esther Jansen. 

Noortje Vorstenbosch en Ingrid de Cort zullen beiden ook eenmaal per week in de Boxtelse accommodatie training blijven geven om de Tabitta selectie te ondersteunen en scholen. De trainersstaf heeft heel veel zin om ook in Boxtel de fijne sfeer en successen te blijven voortzetten. De selectie van Tabitta zal uitkomen in N2, N3 en de 1e, 2e en 3e divisie.

Daarnaast zal er een blijvende samenwerking ontstaan tussen Tabitta en het nieuwe RTC. De Tabitta-turnsters in de hoogste niveaus mogen een maal per week training volgen in de ingerichte turnhal in Den Bosch, onder leiding van Ingrid de Cort. Tevens zullen door deze nauwe samenwerking turnsters gemakkelijker van Boxtel naar het RTC kunnen stromen en andersom.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>