Op de kerstmarkt van Winkelcentrum Selissen zijn allerlei kraampjes met koopwaar te vinden. (Archieffoto: Cock Stam)
Op de kerstmarkt van Winkelcentrum Selissen zijn allerlei kraampjes met koopwaar te vinden. (Archieffoto: Cock Stam) Foto: Archieffoto: Cock Stam

Kerstmarkt bij Winkelcentrum Selissen

Algemeen

Boxtel - De winkeliers van Selissen houden op zaterdag 10 december een grote kerstmarkt. Van 12.00 tot 17.00 uur kunnen bezoekers daar allerhande kerstwaar kopen, uiteraard geheel in feestelijke kerststijl. Vanaf 15.00 uur is de kerstman aanwezig en hangt hij met de kinderen uit de wijk wensjes in de kerstboom.

Op de kerstmarkt zijn allerlei kramen te vinden en er zijn sfeervolle kerstmuziek en hapjes en drankjes die passen bij het kerstthema. Bezoekers van de markt mogen gebruik maken van de parkeerplaats van het Baanderherencollege aan de Van der Voortweg.

Ook Gemeenschapshuis De Walnoot haakt aan bij de kerstmarkt. Nadat ze met de kerstman wensjes in de boom heeft gehangen, kunnen de jongere kinderen in De Walnoot terecht voor een foto met de kerstman of om iets te knutselen voor kerst. In de garage van het gemeenschapshuis is er voor de oudere kinderen een activiteit.
In de Walnoot kunnen mensen een kerstkrans of een -stukje maken. Vanaf 19.30 uur is kaffee de Noot geopend en is er live muziek het duo ‘Challenger’. Toegang is gratis en iedereen is welkom.

Uit de krant