Net als drie jaar geleden kunnen er weer marshmallows geroosterd worden op de Liempdse Vuurput. (archieffoto: Cock Stam)
Net als drie jaar geleden kunnen er weer marshmallows geroosterd worden op de Liempdse Vuurput. (archieffoto: Cock Stam) Foto: Archieffoto: Cock Stam

Gezellige Kerstmarkt ‘Liemt Lopt Uit’ op zaterdag 10 december

Algemeen

Liempde - Marshmallows grillen op de Liempdse Vuurput, handen opwarmen bij een van de vuurkorven onder het genot van heerlijke chocomel of glühwein, op de foto met een Kerstvrouw, een balletje trappen of blikwerpen, laserschieten, vers gebakken kerststollen, huisgemaakte soepjes of kerststukjes kopen of een feestkapsel aangemeten krijgen. Het is op 10 december tussen 16.00 en 20.00u allemaal te beleven, kopen en bewonderen tijdens de Op Liemt Gemunt Kerstmarkt 2022 in Liempde.

Op Liemt Gemunt (OLG), Liemt in ’t licht en de Kribkesroute organiseren een gezellige kerstmarkt voor jong en oud uit Liempde. Tussen ’t Wapen van Liempde aan het Raadhuisplein 4 en D’n Liempdsen Herd aan de Barrierweg 4 presenteren OLG verenigingen en Liempdse ondernemers hun waren en activiteiten. Maar ook zal de Kribkesroute worden afgetrapt, worden de lichtjes van Liempt in het Licht ontstoken en wordt het gespaarde bedrag voor de OLG verenigingen bekendgemaakt.

OLG BINGO hoofdprijzen
Waar dit jaar iedere inwoner van Liempde met spanning naar uitkijkt is de trekking en uitreiking van de OLG BINGO hoofdprijzen. Iedereen is nu nog druk met het plakken van de nummertjes, die tot 7 december uitgegeven werden bij aankopen. Mensen die de volle BINGO kaarten voor 9 december 17.00 uur hebben ingeleverd in ruil voor een BINGO actieprijs bij de OLG winkeliers, dingen automatisch mee naar een van de hoofdprijzen. De trekking begint zaterdag om 17.00 uur bij de podiumwagen. Er zijn 15 hoofdprijzen te verdelen met een gezamenlijke waarde van 2.450 euro, waaronder gratis boodschappen, tank-bon, weekendje weg en verrassingspakketten.
De prijzen worden op dat moment uitgereikt, dus prijswinnaars moeten aanwezig zijn op de Kerstmarkt om de prijs te innen. Is men niet aanwezig, dan gaat de prijs door naar de volgende die getrokken wordt, totdat de prijs fysiek overhandigd kan worden aan de winnaar.

Gezelligheid voor jong en oud
Er zijn veel leuke attracties, kraampjes en activiteiten voor jong en oud en de stemmige muziek zal bijdragen aan een warme winterse sfeer. Muzikale ondersteuning zal verzorgd worden door Popkoor Voices, Blaasorkest de Noottoestand, Fanfare Concordia en Hofkapel De Kromploegers.

Uit de krant