Hier wordt het bedrag symbolisch overhandigd door Intratuin medewerkster Sandra aan WensAmbulance Brabant vrijwilliger Barry van Brakel.
Hier wordt het bedrag symbolisch overhandigd door Intratuin medewerkster Sandra aan WensAmbulance Brabant vrijwilliger Barry van Brakel. Foto: Eigen collectie

Wensambulance blij met donaties Intratuin Boxtel

Algemeen

Wat geweldig dat WensAmbulance Brabant vandaag het mooie bedrag van 124,80 euro op mocht komen halen bij de Intratuin-vestiging in Boxtel. In de sfeervolle kerst-afdeling mocht WensAmbulance Brabant haar donatiezuil neerzetten naast de kerstlocomotief zodat klanten van Intratuin een bijdrage konden geven. Deze stichting brengt terminaal zieke mensen, die niet of nauwelijks kunnen lopen, overal naar toe in Nederland. En dat doen zij in het kader van het vervullen van de laatste wens. Deze zieken worden opgehaald in Brabant en Zeeland en dat wordt belangeloos en kosteloos gedaan door meer dan 160 vrijwilligers, bestaande uit 60 chauffeurs en 100 verpleegkundigen. En omdat het gratis is, is het zo belangrijk dat WensAmbulance Brabant giften en donaties krijgt zoals nu van Intratuin Boxtel. Daardoor kan WensAmbulance Brabant haar hooggewaardeerde vrijwilligerswerk continueren, zoals het bezoeken met de wensvragers van een museum, Efteling, het strand, familiebezoek, Maria in de Sint Jan in Den Bosch, theater, (oude) sportclub of werkgever. Niets maar dan niets is onze vrijwilliger te veel of te gek, ze staan dag en nacht paraat om op reis te gaan. Kijkt u maar op www.wensambulancebrabant.nl voor verdere informatie. WensAmbulance Brabant dankt de klanten van Intratuin Boxtel hartelijk voor hun donatie.

Hier wordt het bedrag symbolisch overhandigd door Intratuin medewerkster Sandra aan WensAmbulance Brabant vrijwilliger Barry van Brakel.

Uit de krant