Enkele jaren geleden zag de toekomstvisie op GreenTech Park Brabant er zo uit. Inmiddels is dat aangepast.
Enkele jaren geleden zag de toekomstvisie op GreenTech Park Brabant er zo uit. Inmiddels is dat aangepast. Foto: Studio Marc Vermeulen

Inloopbijeenkomst over GreenTech Park Brabant

Algemeen

Op maandag 23 januari organiseert de gemeente Boxtel een inloopbijeenkomst voor geïnteresseerden over het bestemmingsplan GreenTech Park Brabant van 17.00 tot 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis (ingang Dr. Van Helvoortstraat. 

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van t/m 23 februari ter inzage op het gemeentehuis of via www.ruimtelijkeplannen.nl. Een kennisgeving van de terinzagelegging volgt in het digitale gemeenteblad en de gemeentepagina. Voor verdiepingsvragen en achtergrondinformatie over het ontwerpbestemmingsplan zijn geïnteresseerden welkom bij de inloopbijeenkomst. Het is niet nodig om hiervoor vooraf aan te melden.
Na afloop van de termijn om zienswijzen in te dienen, bekijkt de gemeente of het plan op een aantal onderdelen nog moet worden aangepast. Vervolgens is het aan de gemeenteraad om het bestemmingsplan vast te stellen. Over de planning van het verdere proces volgt op een later moment meer informatie.

Ontwikkeling
De gemeente Boxtel werkt samen met verschillende partners aan de gebiedsgerichte ontwikkeling van GreenTech Park Brabant. Met de ontwikkeling van GreenTech Park Brabant speelt Boxtel met name in op de ontwikkeling en kansen van de circulaire economie. Bedrijven gericht op innovatie en duurzaamheid, kunnen zich hier vestigen.

Uit de krant