De nieuwe MooiBoxtelKrant valt vandaag in de bus.
De nieuwe MooiBoxtelKrant valt vandaag in de bus. Foto: Marie Fick

MooiBoxtelKrant vernieuwd maar ook vertrouwd

Algemeen

De eerste vernieuwde editie van de MooiBoxtelKrant valt vandaag op de deurmat. Hoewel er ook genoeg ‘oud en vertrouwd’ blijft. De MooiBoxtelKrant wisselde begin dit jaar officieel van eigenaar en dat bracht wat veranderingen met zich mee. Daarom ook dat de eerste uitgave een paar weken op zich liet wachten. Maar nu kunnen we u de nieuwe krant laten zien, met nieuwe en bekende gezichten.

Wat is gebleven is het bekende geel/zwarte uiterlijk dat wekelijks bij u op de deurmat valt. De invulling van de krant is echter wel wat gewijzigd en is meer in lijn getrokken met de andere Mooi-kranten uit de regio.

De bereikbaarheid van de krant blijft zoals die voorheen ook was. De redactiekolommen staan namelijk open voor alle berichten van alle clubs, verenigingen, stichtingen en organisaties die de dorpen Boxtel, Liempde, Esch en Lennisheuvel rijk zijn. Maar ook bedrijven, particulieren en scholen kunnen hun nieuws in blijven sturen naar redactie@demooiboxtelkrant.nl.

Wat ook vertrouwd blijft, zijn de gezichten van een aantal columnisten en fotografen die u als lezer regelmatig voorbij zag komen. Zowel uit de MooiBoxtelKrant als het sinds 1 januari gestopte De Meierij Boxtel. Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering en ook in de komende weken zal er qua opmaak van de redactionele kolommen nog het een en ander veranderen.
Eind vorig jaar werd duidelijk dat de titel DeMooiBoxtelKrant werd overgenomen door een viertal bedrijven, te weten DeMooiKrant, Telstar Media Groep, drukkerij EM De Jong en stichting Brabants Centrum. Die laatste verzorgt vanaf nu ook de redactionele inhoud van deze krant.

De invulling van de advertenties verloopt voortaan via de op 1 januari opgerichte Boxtel Mediacentrum BV. In deze nieuwe organisatie zijn alle hierboven genoemde partijen vertegenwoordigd. Voordeel van deze samenwerking is dat adverteerders meer mogelijkheden hebben, ook voor buiten de gemeentegrenzen van Boxtel. Voor informatie over adverteren zijn Gerrian Habraken (binnendienst, gerrian.habraken@brabantscentrum.nl) en Paul Melis (adviseur media, paul.melis@brabantscentrum.nl) te bereiken.

Uit de krant