Logo mooiboxtel.nl
   | Fotonummer: 66e271
Bedrijfs nieuws

Danièle start als consulente voor het Cambridge dieet

Boxtel - Danièle Rosenbrand opende op 15 maart de deuren van haar afslankpraktijk. Danièle is gecertificeerd Cambridge Weight Plan consulente en begeleidt mensen die op een verantwoorde manier willen afvallen en de tevens gaan voor duurzaam gewichtsbehoud.

Wat maakt dit dieet bijzonder?

"Voordat ik zelf met het Cambridge dieet begon had ik moeite om de kilo's er af te krijgen. Bij mij bleek het probleem hem vooral in de tussendoortjes te zitten die ik eigenlijk at uit verveling, zoals je een sigaret opsteekt wanneer je rookt. Ik leerde hoe leuk en ontspannend het is om te bewegen en wandel of fiets na het avondeten graag een rondje om ook de beweging erin te houden. In combinatie met een ander eetpatroon leidde dit ertoe dat ik 16 kilo afviel en op gewicht bleef."

Hoe werkt het dieet?

"Cambridge Weight Plan werkt in diverse fasen van het Stappenplan met maaltijdvervangers. Deze worden door de EFSA (Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid) gezien als effectief voor gewichtsverlies en gewichtsbehoud. Gezonde voeding vormt een belangrijke basis voor je nieuwe manier van eten. Stap voor stap voegen we productgroepen toe en ga je ervaren dat gezond en lekker uitstekend samengaan. Cambridge Weight Plan is vernieuwd en verbeterd en biedt sinds 1 januari van dit jaar het Stappenplan, een flexibel programma dat past bij jouw leefstijl. Maatwerk dus. Met de hulp, adviezen en coaching van mij wordt het voor jou mogelijk om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden, ongeacht het aantal kilo's dat je wil afvallen. Het Stappenplan leert jou gaandeweg om de balans te vinden met gevarieerde, gezonde voeding. Mijn passie is om mensen écht te helpen en door mijn werk als doktersassistente, naast mijn Cambridge praktijk, houd ik goed in de gaten dat het afvallen op een verantwoorde manier gebeurt."

Hoe kunnen mensen zich aanmelden?

"Een intakegesprek maakt altijd deel uit van het programma, waarbij motivatie, medische achtergrond en iemands persoonlijke verhaal belangrijk zijn. Tot 14 mei aanstaande is er een actie waarbij je 12,50 euro in plaats van 25 euro voor het intakegesprek betaalt. Op mijn Facebookpagina staan recepten en verhalen die mensen helpen het dieet goed te kunnen volgen."

De pagina is te vinden op: 'Danièle Cambridge Weight Plan Boxtel'. Voor vrijblijvende informatie kun je bellen met: Danièle Rosenbrand-Buiks, dieet en leefstijlcoach, 06-30212511. Mozartlaan 24 in Boxtel.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>