Logo mooiboxtel.nl
(Archieffoto: Jan van der Steen)   | Fotonummer: 3abe8e
(Archieffoto: Jan van der Steen) (Foto: Jan van der Steen)
Algemeen

Gemeenschapshuis De Rots zoekt vrijwilligers

Gemeenschapshuis De Rots is op zoek naar 'steengoede mensen die als een rots in de branding het team keigoed willen komen versterken'.

In gemeenschapshuis de Rots wordt het alsmaar gezelliger en drukker. Naast het verhuren van diverse zalen en zaaltjes, voor de meest uiteenlopende activiteiten, worden er ook steeds meer activiteiten georganiseerd voor de bewoners van Oost en omgeving. Hierdoor zitten zij steeds meer verlegen om vrijwilligers. Ze zijn op zoek naar gezellige mensen die als vrijwilliger het team willen komen versterken.

Dit kan zijn om te helpen bij het draaien van bardiensten, het assisteren van de beheerder, of als gast-vrouw/heer een praatje te maken met de diverse mensen die op bezoek komen om bv een kopje koffie te drinken. Ook kan men helpen bij tal van andere activiteiten, zowel overdag als s’avonds . Ben je handig? Ook daar weten ze wel raad mee ! Klussen te over !! Heb je wat tijd over en wil je jezelf inzetten voor de gemeenschap van Oost en omstreken, wacht dan niet te lang, maar meld je aan. 

Tevens zijn ze op zoek naar mensen die als vrijwilliger het bestuur willen komen versterken voor bv. het Penningmeesterschap, Secretariaat en Public relations.

Wil je meer informatie of heb je specifieke vragen, mail dan naar : Mamsteenbakkers@ziggo.nl of bel naar Annelies 06-12641411.


 

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>