Logo mooiboxtel.nl
   | Fotonummer: 5b1011
Bedrijfs nieuws

Welkom bij Zorggroep Elde

Boxtel - Op zaterdag 18 maart vindt in Zorgexpertisehuis Liduina tussen 10.00 tot 15.00 uur de Open Dag van Zorggroep Elde plaats. Ook dit jaar kunnen bezoekers nader kennismaken met Zorggroep Elde als zorgaanbieder en als een van de drie beste werkgever van Nederland. Mensen die zich willen oriënteren op zorg of op een leuke baan zijn van harte welkom.

Wonen en zorg
In het bruisende Zorgexpertisehuis Liduina, één van de tien locaties van Zorggroep Elde, krijgen bezoekers antwoord op allerlei vragen over tijdelijk of langdurig wonen met zorg; thuis of binnen Zorggroep Elde. Naast meer informatie over diensten, services en specialistische afdelingen van Zorggroep Elde, komen geïnteresseerden meer te weten over werken, leren of vrijwilligerswerk bij Zorggroep Elde.

Op de open dag kunnen bezoekers in gesprek met onze zorgbemiddelaars over algemene zorgvragen of specifieke locaties van Zorggroep Elde. Denk daarbij aan het unieke Wereldhuis dat dit jaar haar deuren opent in Boxtel. Het Wereldhuis is een samensmelting van drie woon-zorglocaties - Molenweide, Nieuw Beekvliet en Sefkat - met ieder een eigen cultuurspecifiek en leefstijlgericht aanbod.

Zora en de Tovertafel
Belangstellenden kunnen kennismaken met zorgrobot Zora en de tovertafel. Thuiszorgmedewerkers verstrekken graag informatie over gemaksdiensten die ervoor zorgen dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Naast de uitgebreide zorgmarkt vinden er rondleidingen op afdelingen plaats. Bezoekers kunnen zich hiervoor opgeven bij binnenkomst.

Op zoek naar een leuke baan
Leerlingen en werkzoekenden krijgen de gelegenheid om vragen te stellen aan onze HR adviseur of praktijk-opleider over leren en/of werken in de zorg.

Voor een overzicht van alle activiteiten en meer informatie over de open dag kun je terecht op www.zge.nl.


Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>