Logo mooiboxtel.nl
   | Fotonummer: 28d0a9
Sport nieuws

Tienpuntenwedstrijd heren 1 VCBlox

Wedstrijdverslag Bladel HS 3 – VC Blox HS 1

Afgelopen zaterdag werd er gestreden voor de koppositie. Bladel en Blox begonnen met hetzelfde aantal punten (48) aan de wedstrijd en dus zo er vandaag één echte nummer 1 op de ranglijst verschijnen. VC Blox had echter nog twee wedstrijden tegoed, dus konden zij nog 10 punten extra behalen.

De eerste set begon gelijk erg boeiend. Blox stond erg lekker te spelen en nam in het begin een voorsprong. Later in de set ging de stand gelijk op en hoe langer de set duurde, hoe spannender de set. Bladel kreeg de kans om de set te pakken, maar de Boxtelaren vochtten zich terug van een side-out en wonnen de set met 25-27.

En nu de rest van de wedstrijd, maar wat was het een rare wedstrijd.

De eerste set speelden de mannen geconcentreerd en met beleving, maar daar was in de sets daarna niks meer van terug te zien. Blox was zichzelf niet. Er werden ontzettend veel servicefouten gemaakt, de pass lag slecht en er werd niet meer gescoord. Blox werd volledig overklast en ze hadden geen antwoord tegen Bladel, zelfs niet na verschillende opstellingen.

De kopjes hingen naar beneden en de meeste spelers hadden de wedstrijd mentaal al opgegeven. Bladel won de drie sets die volgde erg makkelijk en zij gaan nu aan kop met 52 punten uit 13 wedstrijden. VC Blox volgt met 49 punten uit 11 wedstrijden. Het kan dus nog 10 punten meer behalen dan Bladel.

De volgende wedstrijd wordt op 4 maart gespeeld en de eerstvolgende thuiswedstrijd is op zaterdag 11 maart tegen Hajraa. Gebruikelijke tijd, gebruikelijke plaats (De Braken, 14:30 uur)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>