Rudi van der Plas (l.) en Perry van Weert bezegelen de samenwerking. (Foto: Sander van Kasteren)
Rudi van der Plas (l.) en Perry van Weert bezegelen de samenwerking. (Foto: Sander van Kasteren)

Nieuwe thuisbasis voor Red River Band

Algemeen

Boxtel - De Red River Band heeft een nieuw thuishonk gevonden bij Escape Room Boxtel aan de Fellenoord 6 in de nieuwe horecagelegenheid EXIT!. Vanaf deze maand repeteert de band al op de nieuwe locatie. De overstap van café 't Geveltje naar EXIT! wordt gevierd met een 'housewarming' op 26 november.

"Wij hebben het de afgelopen zes jaar ontzettend naar onze zin gehad bij café 't Geveltje", benadrukt Rudi van der Plas, voorzitter van de Red River Band. Hij legt uit dat de tijd gekomen was om op zoek te gaan naar een andere repetitieruimte. En die werd aan de Fellenoord gevonden.

Eigenaar van Escape Room Boxtel Perry van Weert verklaart blij te zijn met de keuze van de Red River Band: "In de weekenden zat er niemand in die ruimte. Dan moet je die kans natuurlijk aangrijpen!" Met de komst van de Red River Band wil Van Weert de ruimte nieuw elan geven. Van de Plas op zijn beurt is lovend over de mooie, gezellige ruimte die bovendien goed geïsoleerd is.

Voor de komende tijd staan allerlei leuke (weekend)activiteiten op de rol bij Escape Room Boxtel, te beginnen met de housewarming op 26 november. Deze feestelijke avond begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk. Naast de Red River Band zijn er optredens van de Ducktownband en de Boxtel City Band.
De avond duurt volgens Rudi tot in de kleine uurtjes en moet een opmaat vormen voor meer (muzikale) avonden bij EXIT! Zo is er een druk programma in de maak voor carnaval waarbij gemikt wordt op een carnavalslocatie voor het hele gezin, ongeacht de leeftijd.

Afbeelding
Algemeen 10 aug, 12:37 Liempdse kermis biedt plezier voor jong en oud
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 06:37 ‘Ik ben liever aan het werk dan dat ik op school zit’; Davy van Esch timmert aan de weg met debuut ‘Mijn eerste lied’
Afbeelding
Algemeen 7 aug, 06:31 DeMooiBoxtelKrant columniste Julia Kroonen schrijft roman
Afbeelding
Algemeen 4 aug, 08:22 Streep door bestemmingsplannen Keulsebaan en Fietsonderdoorgang
Afbeelding
Algemeen 3 aug, 06:37 ‘Het voelt als een wederopstanding’; Zanger Wes van der Steen brengt na 10 jaar afwezigheid nieuwe single uit
Afbeelding
Algemeen 31 jul, 06:20 ‘Opa had natuurlijk nooit verwacht dat zijn kleindochter dit zou gaan doen’; Boxtelse Evy en Annabelle timmeren aan de weg bij KRC Genk