Afbeelding

Dinsdag 15 november om 20.30  DOMMELLAND LIVE

Algemeen

Inmiddels al een begrip in Boxtel 'Denziz with the stars'.
Bekende Boxtelaren krijgen een ervaren danspartner toegewezen en gaan in een danscompetitie tegen elkaar strijden. Het evenement is gebaseerd op het tv-programma Dancing with the stars. Marion Veenstra van partycentre Deniz, en professioneel danser Tim van Haaren komen alles over de komende editie vertellen.

Inge van den Biggelaar, initiatiefneemster van 'The Star Company' nam twee weken geleden samen met 20 kinderen een single op die wereldwijd uitgebracht gaat worden.
De kinderen kregen maandenlang acteer-,zang- en danslessen en werden tijdens de opnames van de clip begeleid door een crew van professionals. De opbrengst van de single gaat naar stichting 'Het vergeten kind'. Inge en en 2 'stars' laten hun licht schijnen over het project.

Na een regenachtige intocht heeft Sinterklaas uiteindelijk zijn intrek genomen in Kasteel Stapelen. De komende weken zal hij daar duizenden belangstellenden mogen ontvangen. De organisatie van Stapel op Sint heeft naast een schitterend onderkomen tevens diverse activiteiten geregeld voor Sint, pieten maar natuurlijk vooral voor alle kinderen uit Boxtel, Liempde en Lennisheuvel. Van Wim Ketelaars en José van der Linden krijgen we alle ins en outs te horen.

Uiteraard leren we weer meer over de natuur door de vlog van Frans Kapteijns en de presentatie is dit keer in handen van Geert Hoes.

Te zien op Ziggo kanaal 47. Of houd onze website en YouTube kanaal in de gaten voor de herhaling!

Presentatie: Geert Hoes
Kanaal 47 Ziggo
20.30-21.30 uur
Omroep Dommelland
www.omroepdommelland.nl

Afbeelding
Algemeen 10 aug, 12:37 Liempdse kermis biedt plezier voor jong en oud
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 06:37 ‘Ik ben liever aan het werk dan dat ik op school zit’; Davy van Esch timmert aan de weg met debuut ‘Mijn eerste lied’
Afbeelding
Algemeen 7 aug, 06:31 DeMooiBoxtelKrant columniste Julia Kroonen schrijft roman
Afbeelding
Algemeen 4 aug, 08:22 Streep door bestemmingsplannen Keulsebaan en Fietsonderdoorgang
Afbeelding
Algemeen 3 aug, 06:37 ‘Het voelt als een wederopstanding’; Zanger Wes van der Steen brengt na 10 jaar afwezigheid nieuwe single uit
Afbeelding
Algemeen 31 jul, 06:20 ‘Opa had natuurlijk nooit verwacht dat zijn kleindochter dit zou gaan doen’; Boxtelse Evy en Annabelle timmeren aan de weg bij KRC Genk