Logo mooiboxtel.nl
   | Fotonummer: d6468a
Bedrijfs nieuws

MBO-informatiemiddag/-avond van De Rooi Pannen op 29 november

Scholengemeenschap De Rooi Pannen houdt dinsdag 29 november een MBO-informatiemiddag/-avond in haar vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Breda. Van 16.00 tot 20.00 uur staan leerlingen en docenten van de verschillende MBO-afdelingen (Horeca, Handel, Toerisme/Recreatie, Vormgeving en Marketing/Evenementen) klaar om geïnteresseerden voor te lichten.

In de aula's van de lesgebouwen is er de mogelijkheid met hen in gesprek te gaan over wat een MBO-opleiding bij De Rooi Pannen inhoudt. Ook zijn oud-leerlingen aanwezig die korte presentaties geven over onder meer het beroepsperspectief, de toekomstige kansen op de arbeidsmarkt en de doorstroommogelijkheden. Uiteraard behoort een kijkje in de lesgebouwen om sfeer te proeven ook tot de mogelijkheden.

De Rooi Pannen:

  • uitdagend onderwijs
  • leren in de echte praktijk
  • gast- en klantgericht
  • een veilige leeromgeving
  • persoonlijke aandacht
     

Geïnteresseerden die verhinderd zijn op de informatiemiddag/-avond van 29 november, kunnen op zondag 15 januari kennismaken met De Rooi Pannen. Dan vindt van 11.00 tot 16.00 uur de jaarlijkse open dag plaats. Kijk voor meer informatie op www.derooipannen.nl.

Ervaringen van De Rooi Pannen-leerlingen
Manon de Bell, leerling Ruimtelijk vormgever:  "Mijn opleiding is erg gevarieerd. Ik kan er mijn creatieve ei in kwijt."

Jordi Jacobs, leerling Horecaondernemer/-manager: "De mix van praktijk en theorie om jezelf als manager/ondernemer volledig te ontwikkelen, met als hoogtepunt twee halfjaarlijkse stages, maakte het voor mij zeer aantrekkelijk hier te komen studeren."

Femke Mutsaers, leerling Verkoopspecialist: "Ik wil uiteindelijk graag een eigen zaak beginnen. De Rooi Pannen helpt me daarnaar op weg."

Puck van Dillen, leerling Medewerker recreatie: "Tijdens mijn stage in het zwembad begeleid ik het aquajoggen voor ouderen. Daar kan ik de vakken van school meteen in de praktijk brengen."

Thomas Tadjab, leerling Medewerker marketing en communicatie: "Tijdens de opleiding leer je, naast de nodige theorie, samenwerken in projecten met klasgenoten en externe opdrachtgevers."

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>