Afbeelding

Liempds Handelshuis opent deuren

Algemeen

Liempde - Aan de Bergstraat 15a in Liempde is zaterdagochtend Het Liempds Handelshuis geopend. De eerste mensen weten de weg naar binnen al te vinden.

Het handelshuis verkoopt voornamelijk nieuw en gebruikt witgoed zowel met als zonder schade. Ondanks dat zit toch standaard 1 jaar garantie op gebruikte apparatuur en tussen de 2 tot 10 jaar op nieuwe apparatuur. Filiaalmanager Jos Toelen opent enthousiast de deuren terwijl hij de laatste machines nog op hun plek zet.

Het Liempds Handelshuis heeft een eigen serviceafdeling, zowel binnen- als buitenshuis. Gerenommeerde merken zoals Miele, Bosch, Siemens, Beko, Liebherr en Etna zijn te koop tegen zeer scherpe prijzen en worden aan huis geleverd.

Het handelshuis heeft gebruikte machines met een jaar garantie. Volgens Toelen is dat ook de grootste kracht van zijn zaak. Ook is er een eigen servicedienst waar je apparaten kunt laten repareren of een monteur aan huis kunt laten komen. In Eindhoven is een eigen onderdelenwinkel zodat reparaties waarbij onderdelen moeten worden vervangen snel en adequaat uitgevoerd kunnen worden.

Alle machines worden op de begane grond gratis bezorgd en aangesloten. Bezorging naar boven met uitzondering van de lift is mogelijk tegen vergoeding van 20 euro. Ook inbouwservice is mogelijk. Daarvoor is de prijs op aanvraag.

Het Liempds Handelshuis is te vinden aan de Bergstraat 15a in Liempde. Telefoon: 06-14779092 of 0411-607322. Het Liempds Handelshuis is open op maandag van 10.00 tot 19.00 uur, op dinsdag van 12.00 tot 18.00 uur, op donderdag van 12.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 12:37 Liempdse kermis biedt plezier voor jong en oud
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 06:37 ‘Ik ben liever aan het werk dan dat ik op school zit’; Davy van Esch timmert aan de weg met debuut ‘Mijn eerste lied’
Afbeelding
Algemeen 7 aug, 06:31 DeMooiBoxtelKrant columniste Julia Kroonen schrijft roman
Afbeelding
Algemeen 4 aug, 08:22 Streep door bestemmingsplannen Keulsebaan en Fietsonderdoorgang
Afbeelding
Algemeen 3 aug, 06:37 ‘Het voelt als een wederopstanding’; Zanger Wes van der Steen brengt na 10 jaar afwezigheid nieuwe single uit
Afbeelding
Algemeen 31 jul, 06:20 ‘Opa had natuurlijk nooit verwacht dat zijn kleindochter dit zou gaan doen’; Boxtelse Evy en Annabelle timmeren aan de weg bij KRC Genk