Start kaartverkoop Oktoberfest

Algemeen

Liempde - De voorverkoop voor het Oktoberfest in Liempde start op 30 april om 10.00 uur. Het drukbezochte bierfeest, georganiseerd door De Kromploegers is dit jaar op 24 september.

Onder het motto 'Sie wollen mehr!?' komen de Kromploegers met de derde editie van het 'Traditionaler Oktoberfest 2016!'. Aan de invulling van dit zeer succesvolle evenement zal weinig veranderen. Alles zal weer eens goed tegen het licht gehouden worden en waar mogelijk nog verder verbeterd.

Omdat de kaartverkoop vorig jaar erg snel ging en het evenement uitverkocht was in 48 uur wordt de start van de kaartverkoop dit maal nog duidelijker aangekondigd zodat alle mogelijk geïnteresseerden op de hoogte zijn. Op 30 april om stipt 10.00 uur in de ochtend start de kaartverkoop via kromploegersoktoberfest@gmail.com. Reserveren van een tafel (maximaal 10 personen) kost 100 euro. Losse kaarten kosten 12,50 euro per stuk. Alle reserveringsaanvragen van vóór 30 april om 10.00 zullen niet behandeld worden.

Om de drank- en horecawet zo goed mogelijk te kunnen hanteren, is de toegang tot het Oktoberfest vanaf dit jaar enkel voor 18 jaar en ouder. Dit wordt aan de deur gecontroleerd.

Voor meer informatie over dit en andere optredens van de Kromploegers kun je terecht op Facebook of op de website: www.kromploegers.nl.

Afbeelding
Algemeen 1 uur geleden Rob Dekker trots op Selissenwal: ‘Het is een heel andere wijk geworden’; Directeur-bestuurder neemt afscheid van Woonstichting JOOST
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 12:37 Liempdse kermis biedt plezier voor jong en oud
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 06:37 ‘Ik ben liever aan het werk dan dat ik op school zit’; Davy van Esch timmert aan de weg met debuut ‘Mijn eerste lied’
Afbeelding
Algemeen 7 aug, 06:31 DeMooiBoxtelKrant columniste Julia Kroonen schrijft roman
Afbeelding
Algemeen 4 aug, 08:22 Streep door bestemmingsplannen Keulsebaan en Fietsonderdoorgang
Afbeelding
Algemeen 3 aug, 06:37 ‘Het voelt als een wederopstanding’; Zanger Wes van der Steen brengt na 10 jaar afwezigheid nieuwe single uit