Logo mooiboxtel.nl
   | Fotonummer: 2bab02
Bedrijfs nieuws

Krabbertuin 2016: Uit de Kunst!

Den Dungen - Zaterdag 9 januari vond in een volle zaal bij Boer Goossens, de 7e editie plaats van de Krabbertuin, een speciale carnavalsmiddag voor senioren.Helaas was Prins XI-XI door ziekte verhinderd, maar adjudant MarcelAngelo bracht hem toch mee in de vorm van een levensgrote afbeelding, omringd door de Mellukmeskes en zijn 3 Donken. Zo kon hij toch, via de moderne techniek van tegenwoordig, zijn toespraak laten horen en werd hem via een selfie beterschap toe gewenst door het publiek.

Optredens waren er o.a. van Jeanne Cooijmans en Ine van Alebeek die het woord metamorfose een heel eigen invulling gaven en van het Blazerskwintet met o.a.  een bijzondere vertolking van In Holland staat een huis. Ook kwam Pastor van Beurden aan het woord in een openhartig gesprek met hem, mede in het kader van zijn naderende afscheid dit jaar.

In het kader van het thema van dit jaar traden ook op Huub Goossens en Henny van Grinsven als experts van Tussen Kunst en Kitsch, ze hadden wel een hele speciale manier van taxeren: alle objecten liepen behoorlijk wat schade op, schilderijen werden gerepareerd met duct-tape, serviezen werden na een zware val van 18 delig zomaar 80-delig enz. Maar gelukkig waren ze goed verzekerd.

Videoteam De Donk verleende ook nu weer hun medewerking en had weer hele mooie filmbeelden van voorbije carnavalsdagen.

Tonproater Bart Ketelaars uit Udenhout kreeg de lachers op zijn hand met zijn optreden als Bartje uit de Klerewinkel. Hierna volgde een wervelend optreden van de band WeHeurik? Hun laatste nummer werd gedirigeerd door een Mystery gast, verkleed als Kabouter. Dit bleek Huub Goossens jr.  te zijn en daarna bewees hij ook nog een aardig nootje te kunnen zingen met een hele mooie vertolking van Droomland.

Het laatste optreden was weggelegd voor zanger Ben Kok die er de stemming goed in kreeg en er ontstond een heuse polonaise.  Met zijn lied, inmiddels wel bekend als het Krabberdonks volkslied, "Mi hil mun hart", werd deze gezellige middag afgesloten.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>