RKSV Boxtel E1 en F2 kampioen

Algemeen
De jeugdteams E1 en F2 van voetbalvereniging RKSV Boxtel hebben hun eerste kampioenschap binnen. 2 weken geleden werd de E1 al kampioen bij de uitwedstrijd bij SCI. In deze kampioenswedstrijd wonnen de pupillen met 14-2. Dat ze kampioen zijn geworden is echter pas vandaag gevierd.

De wedstrijd van de E1 van vandaag was tegen ODC, tevens uit Boxtel. Na een comfortabele ruststand van 3-0 werd het in de tweede helft toch nog onnodig spannend toen ODC eerst 3-1 scoorde en niet veel later de aansluitende 3-2 scoorde.

Op het koude gras buiten was het moeilijk spelen en sommige spelers bezeerden zichzelf en konden helaas niet verder spelen. Uiteindelijk was er te weinig tijd voor ODC om gelijk te maken en ging RKSV Boxtel verdiend met de 3-2 overwinning de kleedkamers in.

De eerste 2 wedstrijden van het seizoen had de E1 nog verloren, maar daarna begonnen ze aan een zeer mooie en sterke inhaalrace en werd wedstrijd na wedstrijd gewonnen.
Uiteindelijk stonden ze na 8 gewonnen wedstrijden op rij dus bovenaan in de competitie en mogen ze zich met recht en trots de kampioen noemen.

Namens Mooiboxtel.nl feliciteren we de kampioenen van RKSV Boxtel.
De foto's van de wedstrijd en de kampioensuitreiking staan op onze fotopagina.


Afbeelding
Algemeen 1 uur geleden Gemengde gevoelens voor Kay Karssemakers in GP MX2
Afbeelding
Algemeen 10 uur geleden Auto belandt op zijn kop na eenzijdig verkeersongeval
Afbeelding
Algemeen 14 aug, 06:33 Rob Dekker trots op Selissenwal: ‘Het is een heel andere wijk geworden’; Directeur-bestuurder neemt afscheid van Woonstichting JOOST
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 12:37 Liempdse kermis biedt plezier voor jong en oud
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 06:37 ‘Ik ben liever aan het werk dan dat ik op school zit’; Davy van Esch timmert aan de weg met debuut ‘Mijn eerste lied’
Afbeelding
Algemeen 7 aug, 06:31 DeMooiBoxtelKrant columniste Julia Kroonen schrijft roman