Sporters van het jaar

Algemeen
BOXTEL - Gisteren zijn in de raadzaal van Boxtel de sporters van het jaar gekozen.Wethouder Anton van Aert deed dit samen met de Boxtelse Sportraad.

JRC dames I is sportploeg van het jaar. Rob van Kempen van de rijvereniging Oirschot is verkozen tot sportman van het jaar.
Maartje Bodelier, van het G-3-team van ODC kreeg een speciale huldiging. Zij mocht aan de World Summer Games in Shanghai meedoen. Het juryrapport daarover: "Door vijf keer te scoren, deed ze nadrukkelijk een duit in het zakje en won het team uiteindelijk een bronzen medaille."

Sportjunior van het jaar werd Mauri van de Wetering, van de Liempdse voetbalclub DVG. Sportvrijwilliger werd Lisette Durlinger-De Veer, van hockeyclub MEP. Als sportteam van het jaar 2007 werd gekozen voor het Dames I team van JRC, de basketbalclub van Boxtel.
Afbeelding
Algemeen 1 uur geleden Gemengde gevoelens voor Kay Karssemakers in GP MX2
Afbeelding
Algemeen 11 uur geleden Auto belandt op zijn kop na eenzijdig verkeersongeval
Afbeelding
Algemeen 14 aug, 06:33 Rob Dekker trots op Selissenwal: ‘Het is een heel andere wijk geworden’; Directeur-bestuurder neemt afscheid van Woonstichting JOOST
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 12:37 Liempdse kermis biedt plezier voor jong en oud
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 06:37 ‘Ik ben liever aan het werk dan dat ik op school zit’; Davy van Esch timmert aan de weg met debuut ‘Mijn eerste lied’
Afbeelding
Algemeen 7 aug, 06:31 DeMooiBoxtelKrant columniste Julia Kroonen schrijft roman