Afbeelding

MIK Boxtel zet de deuren open van 17-25 mei

Algemeen
BOXTEL - Tijdens de MIK in Beeld week van 17 tot en met 25 mei kan iedereen deelnemen aan open lessen en proeven van allerlei inspirerende activiteiten. MIK wil graag zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met allerlei vormen van muziekles, theater, creatieve- of dansactiviteiten. MIK nodigt iedere inwoner van Boxtel uit om vrijblijvend te komen kijken, luisteren of meedoen. Hieronder een greep uit het programma van MIK Boxtel, gevestigd in Sint Ursula.

MIK Boxtel trapt af op zaterdag 17 met een MEGA MIK instrumentenmarkt tussen 14.00 en 17.00 uur. Test je kennis middels de muziekquiz, luister naar onze ensembles maar probeer vooral de instrumenten uit. Op deze zaterdag is tevens de opening van het POPUP Kunsthuis, dit is een tentoonstelling in het kader van Kijk Kunst voor het Raam. Op zondag 18 mei presenteren de pianoleerlingen uit Boxtel hun kunsten tussen 16.00 en 17.30uur.

Op maandag 19 mei staat Ursula bol van muziek! Er is van alles georganiseerd: een samenspelmiddag/avond voor gitaar (vanaf 15.30 uur), de Pop&Co bandcoaching stelt zich voor met de blazerssectie Locked out of Heaven. Er is een workshop Blues (17.00 uur) en samenspel Klarinet om 18.30 uur.

Op dinsdag 20 mei en woensdag 21 mei zijn er open lessen zang vanaf 15.30 uur. Op dinsdagavond ben je van harte welkom te komen luisteren het samenspel van de saxofoon- en vioolleerlingen en kun je vrij proberen of deze mooie muziekinstrumenten bij je passen, ideale gelegenheid als je overweegt om muziekles te nemen.

Op donderdag en vrijdag is het de beurt aan de blokfluit en de dwarsfluit. Op vrijdag 23 mei ben je welkom bij het spetterende optreden van de Big Band Schijndel, aanvang 20.00 uur, toegang is gratis.

Kijk op www.mikweb.nl of bel 0411-673666 voor meer inlichtingen.
Afbeelding
Algemeen 1 uur geleden Rob Dekker trots op Selissenwal: ‘Het is een heel andere wijk geworden’; Directeur-bestuurder neemt afscheid van Woonstichting JOOST
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 12:37 Liempdse kermis biedt plezier voor jong en oud
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 06:37 ‘Ik ben liever aan het werk dan dat ik op school zit’; Davy van Esch timmert aan de weg met debuut ‘Mijn eerste lied’
Afbeelding
Algemeen 7 aug, 06:31 DeMooiBoxtelKrant columniste Julia Kroonen schrijft roman
Afbeelding
Algemeen 4 aug, 08:22 Streep door bestemmingsplannen Keulsebaan en Fietsonderdoorgang
Afbeelding
Algemeen 3 aug, 06:37 ‘Het voelt als een wederopstanding’; Zanger Wes van der Steen brengt na 10 jaar afwezigheid nieuwe single uit