Afbeelding

Discoklassiekers herleven tijdens muzikale avond in JRL (+video)

Algemeen
BOXTEL – Tientallen hits uit de jaren zeventig en tachtig passeerden vrijdagavond de revue tijdens de fantastische Old Disco Classic Party van Boxtel’s Harmonie. In samenwerking met de veteranenclub van ODC, die dit jaar haar vijftigjarig bestaan viert, wordt een onvergetelijke muzikale avond uit gepresenteerd.

Boxtel’s Harmonie kruipt onder leiding van dirigent William Linssen in de huid van het Metropole-orkest en brengen een promconcert wat nog lang zal heugen. De Brabantse zangtalenten Ruud van Overdijk, Saskia van de Staak, Ingrid van den Nieuwenhuizen en Bart van Veldhoven vertolken onder andere nummers van The Supremes, Village People, Aretha Franklin en Queen.

Zowel de veteranen van ODC als alle muzikanten en zangers kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avond waarbij zij het publiek de gehele avond continu wisten te boeien. Een muzikaal huzarenstukje dat voor de liefhebbers zaterdagavond nog een keer herhaald wordt!

Kijk voor een foto-impressie in ons fotoboek>>>.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Algemeen 1 uur geleden Gemengde gevoelens voor Kay Karssemakers in GP MX2
Afbeelding
Algemeen 10 uur geleden Auto belandt op zijn kop na eenzijdig verkeersongeval
Afbeelding
Algemeen 14 aug, 06:33 Rob Dekker trots op Selissenwal: ‘Het is een heel andere wijk geworden’; Directeur-bestuurder neemt afscheid van Woonstichting JOOST
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 12:37 Liempdse kermis biedt plezier voor jong en oud
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 06:37 ‘Ik ben liever aan het werk dan dat ik op school zit’; Davy van Esch timmert aan de weg met debuut ‘Mijn eerste lied’
Afbeelding
Algemeen 7 aug, 06:31 DeMooiBoxtelKrant columniste Julia Kroonen schrijft roman