Boxtel beleeft de Kerstparade met Pardoes

Algemeen
Een ijsprinses op een arrenslee, Pardoes die rondloopt in levende lijve, een echte snowramp, live kerstmuziek, lampionnenoptocht, een pagodedorp, kerstkramen, koopavond én liters glüwein. Als je nog niet in een kerststemming bent, dan wordt je het nu wel met deze ingrediënten van de Kerstparade!

Op 20 december krijg je alvast een voorproefje van het kerstfeest. Het centrum van Boxtel wordt omgetoverd in een heuse Charles Dickens stijl. Met diverse attracties, eet- en drinkstalletjes én niet te vergeten de kerstmarkt, wordt een heus kerstspektakel dat je niet snel vergeet!

Snowramp en liters glühwein!
De Markt vormt het kloppende hart van de Kerstparade. Er staat een kerstpagodedorp waar je divese kerstlekkernijen en winterse drankjes kunt verkrijgen. Daarnaast staat een snowhelling van maar liefst 15 x 5 mtr! Met snowtubes kun je om de beurt van deze helling afglijden en genieten van een echte winterse beleving.

Winkelen
In de winkelstraten kom je koren en verhalenvertellers tegen die een muzikale en theatrale ode brengen aan Kerst. de winkels zijn natuurlijk geopend en zowel in de winkels als in diverse kramen kun jij nog je laatste Kerstinkopen doen. Daarnaast zijn er diverse attracties zoals een draaimolen, suikerspinkraam en een springkussen.

IJsprinses
Via de Breukelsestraat-Stationsstraat-Rechterstraat-Rozemarijnstraat bezoekt de IJsprinses in een echte arreslee de Kerstparade. Hierbij wordt zij begeleidt door engeltjes met lampionnen. Heb je zelf een lampion thuis liggen? Je bent welkom om aan te sluiten!

Pardoes
Pardoes, de Tovernar uit de Efteling, is ook in Boxtel op 20 december. De nar is dan op bezoek bij de ABN AMRO om de nieuwe vestiging te openen. Bezoekers van de Kerstparade krijgen dé kans om met Pardoes op de foto te gaan. Dus laat de ontmoeting met deze sprookjesactige VIP niet aan je voorbij gaan!

En er is nog veel meer...
Zo kun je de Rattenvanger van Hamelen met zijn gevolg tegenkomen, aan diverse workshops deelnemen en meedoen met allerlei wintersport activiteiten.

Al met al belooft het dus een ontzettende leuke parade te worden die 's avonds afsluit met een lasershow van 20.00 tot 21.00 op de Markt!


Afbeelding
Algemeen 10 aug, 12:37 Liempdse kermis biedt plezier voor jong en oud
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 06:37 ‘Ik ben liever aan het werk dan dat ik op school zit’; Davy van Esch timmert aan de weg met debuut ‘Mijn eerste lied’
Afbeelding
Algemeen 7 aug, 06:31 DeMooiBoxtelKrant columniste Julia Kroonen schrijft roman
Afbeelding
Algemeen 4 aug, 08:22 Streep door bestemmingsplannen Keulsebaan en Fietsonderdoorgang
Afbeelding
Algemeen 3 aug, 06:37 ‘Het voelt als een wederopstanding’; Zanger Wes van der Steen brengt na 10 jaar afwezigheid nieuwe single uit
Afbeelding
Algemeen 31 jul, 06:20 ‘Opa had natuurlijk nooit verwacht dat zijn kleindochter dit zou gaan doen’; Boxtelse Evy en Annabelle timmeren aan de weg bij KRC Genk