Kerststal en Kerstwensboom bij geitenwei Selissen

Algemeen
De vrijwilligers van de geitenwei zijn deze dagen al volop bezig om de traditie in ere te houden en wel een levensgrote kerststal te bouwen. Dit met levensgrote poppen erin die aangekleedt worden met de kostuums die mevr. Nel Brekelmans heeft gemaakt.
Evenzo zullen de dieren niet ontbreken. Kinderen van de Speelman die de wekelijkse vaste bezoekers en verzorgers van de dieren zijn gaan dit jaar weer voor de nodige versieringen zorgen, rondom het gebeuren bij de geitenwei.

Zo zal ook de Kerstwensboom dit jaar niet ontbreken waar de bezoekers , jong en oud hun kerstwensen in kunnen hangen.
Medewerking zal ook gegeven worden door de brede school ( Prinses Amaliaschool ), de kinderen die zich hiervoor hebben opgegeven op school gaan op woensdag 17 december vanaf 15.00 uur in De walnoot aan de slag met maken van versieringen en gaan deze omstreeks 16.45 uur ophangen in de Kerstwensboom bij de geitenwei.

Vanaf zaterdag 13 december tot 6 januari 2009 is de sfeervol aangeklede Kerststal te bewonderen in de van beekstraat en kunt u bij deze plek tussen de dieren even het jachtige leven ontvluchten.


Bij deze wensen de vrijwillige medewerkers van de geitenwei jullie vredige kerstdagen en een gezond en gelukkig 2009 toe.