Afbeelding

Sinterklaas op Simeonshof

Algemeen
BOXTEL - Gisteravond was het dan eindelijk weer zover. De Sint met zijn Pieten had zijn weg gevonden naar het vernieuwde Simeonshof.Voor de 28e keer hebben vele personeelsleden en vrijwilligers zich ingezet om er een geweldige avond van te maken. Elk jaar bedenkt de sinterklaascommissie een thema en dit jaar stond het hele programma in het teken van het welbekende TV-programma Een van de Acht van Mies Bouman welke uiteraard aanwezig was.

In 4 teams streden verschillende bewoners samen met een personeelslid voor de overwinning.Verschillende vragen werden op hen afgevuurd en om het feest compleet te maken waren er ook karaoke rondes voor de kandidaten. De hele zaal zong uit volle borst mee.Het programma Een van de Acht eindigde traditioneel met de bekende lopende band waar de winnaar van het programma alle prijzen mee naar huis mocht nemen.

Uiteraard had de Sint voor alle bewoners een mooi cadeautje voorzien van een gedichtje meegebracht. Vol aandacht luisterden eenieder naar de gedichtjes die de Sint en zijn Pieten voor elke bewoner afzonderlijk hadden geschreven.

Tijdens het Sinterklaasfeest wilde locatiedirecteur de heer Jan Brands ook nog enkele vrijwilligsters in het zonnetje zetten. Deze vrijwilligsters waren respectievelijk 12,5 en 25 jaar actief op Simeonshof. Uiteraard een geweldig applaus waard aangezien mede dankzij de vrijwilligers avonden als deze mogelijk zijn.

Het was een geweldige avond vol muziek en cadeautjes.
Op naar de volgende activiteit die ook weer met veel plezier door het personeel en de vele vrijwilligers verzorgd zal worden.
Afbeelding
Algemeen 46 minuten geleden Gemengde gevoelens voor Kay Karssemakers in GP MX2
Afbeelding
Algemeen 10 uur geleden Auto belandt op zijn kop na eenzijdig verkeersongeval
Afbeelding
Algemeen 14 aug, 06:33 Rob Dekker trots op Selissenwal: ‘Het is een heel andere wijk geworden’; Directeur-bestuurder neemt afscheid van Woonstichting JOOST
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 12:37 Liempdse kermis biedt plezier voor jong en oud
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 06:37 ‘Ik ben liever aan het werk dan dat ik op school zit’; Davy van Esch timmert aan de weg met debuut ‘Mijn eerste lied’
Afbeelding
Algemeen 7 aug, 06:31 DeMooiBoxtelKrant columniste Julia Kroonen schrijft roman