Afbeelding

Open dag bij Kinderpraktijk Verzijden

Algemeen
BOXTEL – De nieuwe kinderpraktijk Verzijden aan Drossaard in Boxtel opende vrijdag 16 mei haar deuren voor professionals. In de nieuwe praktijk werken meerdere hoogwaardige disciplines samen onder één dak rondom een kind en zijn leefomgeving. Deze samenwerking heeft als doel om het beste in een kind naar boven te halen en zo zijn ontwikkeling te optimaliseren.

De kinderpraktijk behandelt kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar met ontwikkelingsproblematiek. Deze problematiek kan zijn op gebied van spraak/taal, sociaal-emotioneel, cognitief, motorisch en fysieke gesteldheid. Deze problematiek kan op zichzelf staand zijn maar komt ook regelmatig gecombineerd voor. In de praktijk werken een logopedist, kindertherapeut, kinderpsycholoog, kinderfysiotherapeut, zorgbureau voor autisme en kinderdiëtist samen. Door de intensieve samenwerking kan de zorg voor een kind op één plaats worden aangeboden en optimaal op elkaar afgestemd worden.

De kinderpraktijk vindt het belangrijk om zorg aan te bieden die laagdrempelig, efficiënt, dicht bij huis, persoonlijk en effectief is. Naast de zorg voor het kind is begeleiding, voorlichting en advisering van de omgeving heel belangrijk om de meest optimale leefomgeving te creëren voor een kind.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Algemeen 1 uur geleden Gemeente kan en wil geen ‘vrij besteedbaar’ krediet geven aan armoedeorganisaties
Afbeelding
Video Algemeen 15 uur geleden Vrouw gewond bij woningbrand Adrianastraat
Afbeelding
Algemeen 5 okt, 15:29 Boxtel kiest voor twee in plaats van drie woonlocaties voor arbeidsmigranten
Afbeelding
Algemeen 5 okt, 06:57 Boxtel onderzoekt de aanleg van zonneparken in combinatie met natuur
Afbeelding
Algemeen 5 okt, 06:21 Wethouder vraagt raad om geduld bij herbezinning PHS-dossier
Afbeelding
Algemeen 4 okt, 16:27 Lek Van Hornstraat gedicht; weg uiterlijk donderdag weer open voor verkeer