
Vierduizend oliebollen in een nacht bakken
“Ik heb hier twee pannen staan waarmee we per pan tweehonderd oliebollen per uur kunnen bakken. We hopen morgenvroeg rond 10.00 uur klaar te zijn. Dan hebben we vierduizend oliebollen gebakken”, aldus bakker Stephan Vogels. Elke tien minuten komen er zo’n 35 oliebollen uit de pan die netjes worden klaargelegd en bestrooid met een klein laagje suiker. “Morgen zal het opnieuw erg druk zijn hier in de Breukelsestraat en op de Banier. Veel mensen willen deze avond lekker genieten van een paar oliebollen”, verwacht Vogels.
De redactie van Mooiboxtel onderwerpt de oliebollen natuurlijk aan een test door er zelf enkele te proeven. Over persoonlijke smaak valt niet te twisten, maar eerlijk is eerlijk, wij zijn van mening dat deze oliebollen de test van het AD goed doorstaan zouden hebben. U kunt natuurlijk maar op één manier er achterkomen of deze oliebollen ook echt de lekkerste van Boxtel zijn……




