Hengelsport Van Pinxteren opent haar deuren aan Kapelweg in Boxtel

Algemeen
BOXTEL - Een kleine vijf jaar geleden startte Jos van Pinxteren zijn winkel in hengelsportartikelen op Oosterhof. Inmiddels is het bedrijf flink gegroeid en werd de ruimte op Oost te klein waardoor Van Pinxteren op zoek ging naar andere winkelruimte.

Per woensdag 12 januari heeft Hengelsport Van Pinxteren de deuren van de nieuwe winkel geopend aan de Kapelweg 6 in Boxtel. In het pand waar voorheen Scooter Centrum Boxtel gevestigd was heeft Van Pinxteren de beschikking over ruim 200 m2 winkelruimte, compleet gevuld met alles op het gebied van hengelsport. Een echte speciaalzaak op het gebied van hengelsport vindt je dus in Boxtel.

Neem voor meer informatie ook eens een kijkje op de website van Hengelsport van Pinxteren, www.hengelsportvanpinxteren.nl.
Afbeelding
Algemeen 1 uur geleden Gemengde gevoelens voor Kay Karssemakers in GP MX2
Afbeelding
Algemeen 11 uur geleden Auto belandt op zijn kop na eenzijdig verkeersongeval
Afbeelding
Algemeen 14 aug, 06:33 Rob Dekker trots op Selissenwal: ‘Het is een heel andere wijk geworden’; Directeur-bestuurder neemt afscheid van Woonstichting JOOST
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 12:37 Liempdse kermis biedt plezier voor jong en oud
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 06:37 ‘Ik ben liever aan het werk dan dat ik op school zit’; Davy van Esch timmert aan de weg met debuut ‘Mijn eerste lied’
Afbeelding
Algemeen 7 aug, 06:31 DeMooiBoxtelKrant columniste Julia Kroonen schrijft roman