Jubileumjaar Vrouwencontact Liempde

Algemeen
LIEMPDE - In september start het nieuwe seizoen van het Vrouwencontact Liempde (voorheen de Katholieke Vrouwen Beweging). Een jubileumjaar met allerlei leuke activiteiten. Het jubileumjaar zal zijn hoogtepunt kennen op 9 maart 2015. Dan is de viering van het zestigjarig jubileum.

Vrouwencontact Liempde is een vereniging met ruim tweehonderd enthousiaste vrouwelijke leden die maandelijks deelnemen aan allerlei activiteiten, variërend van wandelen, een lezing, kienen, workshops en een bezoek aan theater of toneel.

Deze maand is er een openingsavond en wordt een fietstocht met picknick en een avondwandeling georganiseerd. Nieuwe leden zijn van harte welkom, het programma is voor jong en oud. Enige voorwaarde is dat je van het vrouwelijk geslacht bent. De contributie bedraagt € 22,- per jaar.

Heb je interesse? Kijk dan eens op de site. Hier vind je het overzicht van alle activiteiten en bijbehorende foto’s die in het verleden hebben plaatsgevonden. Heb je vragen? Mail deze dan naar info@vrouwencontactliempde.nl.
Afbeelding
Algemeen 1 uur geleden Gemengde gevoelens voor Kay Karssemakers in GP MX2
Afbeelding
Algemeen 11 uur geleden Auto belandt op zijn kop na eenzijdig verkeersongeval
Afbeelding
Algemeen 14 aug, 06:33 Rob Dekker trots op Selissenwal: ‘Het is een heel andere wijk geworden’; Directeur-bestuurder neemt afscheid van Woonstichting JOOST
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 12:37 Liempdse kermis biedt plezier voor jong en oud
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 06:37 ‘Ik ben liever aan het werk dan dat ik op school zit’; Davy van Esch timmert aan de weg met debuut ‘Mijn eerste lied’
Afbeelding
Algemeen 7 aug, 06:31 DeMooiBoxtelKrant columniste Julia Kroonen schrijft roman