Fotowedstrijd bij Uitpunt Boxtel

Algemeen
BOXTEL - De Brabantse UITpunten willen samen met inwoners en bezoekers van Brabant de Brabantse evenementen in de kijker zetten. Ben jij ook zo dol op de Brabantse sfeer en gezelligheid tijdens evenementen, culturele activiteiten, cursussen en uitgaan? UITpunt Boxtel roept alle amateur- en professionele fotografen op om gewapend met camera of smartphone, dat wat er te doen is in de gemeente Boxtel te fotograferen.

In september en oktober is er veel te beleven in Boxtel, Liempde en Lennisheuvel. Met op 20 september de UITmarkt, Com’Rock en het Oktoberfest, 21 september Festival Bockesprongen, 4 en 5 oktober Rode Draad Kunst- en Cultuurroute en 16 t/m 26 oktober Circo Circolo. Mogelijkheden genoeg om sfeervolle kiekjes te maken. Laat zien hoe gezellig het in deze regio is.

Deel de door jou gemaakte foto van favoriete evenement of uitje op www.facebook.nl/uitinboxtel. Op deze foto’s kan door iedereen met een Facebookpagina gestemd worden. Heb je geen Facebook? Mail dan je foto voorzien van je naam, telefoonnummer én de locatie waar jouw foto is genomen naar info@uitinboxtel.nl. UITpunt Boxtel zorgt dan dat jouw foto op Facebook wordt geplaatst, waarmee je kans maakt dat jouw foto wint.

Het publiek bepaalt welke fotograaf uitgeroepen wordt tot winnaar. Deel daarom jouw foto onder je vrienden en laat ze stemmen. Van de winnende foto’s worden free cards gemaakt. Deze worden op verschillende punten in de gemeente verspreid. Tevens ontvangt de winnaar een VVV cadeaubon van € 50,-.

Zijn er nog vragen over deze fotowedstrijd? Ga dan naar www.facebook.nl/uitinboxtel of mail je vraag naar info@uitinboxtel.nl.
Afbeelding
Algemeen 49 minuten geleden Gemengde gevoelens voor Kay Karssemakers in GP MX2
Afbeelding
Algemeen 10 uur geleden Auto belandt op zijn kop na eenzijdig verkeersongeval
Afbeelding
Algemeen 14 aug, 06:33 Rob Dekker trots op Selissenwal: ‘Het is een heel andere wijk geworden’; Directeur-bestuurder neemt afscheid van Woonstichting JOOST
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 12:37 Liempdse kermis biedt plezier voor jong en oud
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 06:37 ‘Ik ben liever aan het werk dan dat ik op school zit’; Davy van Esch timmert aan de weg met debuut ‘Mijn eerste lied’
Afbeelding
Algemeen 7 aug, 06:31 DeMooiBoxtelKrant columniste Julia Kroonen schrijft roman