Afbeelding

Oma Tossy leest voor op Petrusschool

Algemeen
BOXTEL – Vol enthousiasme kwamen de jongste kinderen van de Petrusschool donderdagmorgen naar de gymzaal van hun school om te luisteren naar ‘oma Tossy’ zoals de kinderen wethouder Tossy de Man noemen. Volgens Lieve helpt oma Tossy de burgemeester met zijn werk. De wethouder was naar de Petrusschool gekomen om voor te lezen uit het boek ‘Kikker en de vreemdeling’ van Max Velthuijs.

Omdat RADAR dertig jaar bestaat en zich inzet voor gelijke behandeling tegen discriminatie werd het boekje uitgekozen om uit voor te lezen. Het boek gaat over Rat, een nieuwe bewoner in het bos. In eerste instantie wordt hij door de mede bosbewoners niet geaccepteerd, maar later komen de bosbewoners erachter dat hun vooroordelen niet helemaal kloppen.

Tossy heeft het stokje doorgegeven aan partijgenoot Anja van den Einden. Zij gaat binnenkort eveneens voorlezen voor een groep kinderen in Boxtel.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Algemeen 2 uur geleden Gemengde gevoelens voor Kay Karssemakers in GP MX2
Afbeelding
Algemeen 12 uur geleden Auto belandt op zijn kop na eenzijdig verkeersongeval
Afbeelding
Algemeen 14 aug, 06:33 Rob Dekker trots op Selissenwal: ‘Het is een heel andere wijk geworden’; Directeur-bestuurder neemt afscheid van Woonstichting JOOST
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 12:37 Liempdse kermis biedt plezier voor jong en oud
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 06:37 ‘Ik ben liever aan het werk dan dat ik op school zit’; Davy van Esch timmert aan de weg met debuut ‘Mijn eerste lied’
Afbeelding
Algemeen 7 aug, 06:31 DeMooiBoxtelKrant columniste Julia Kroonen schrijft roman