Afbeelding

“Boxtel Goes Serious Request” opent Kunstveiling

Algemeen
BOXTEL - Vorige week bent u al attent gemaakt op de actie “Boxtel Goes Serious Request”. Zaterdag 14 december wordt Eetcafé Le Temps Perdu op de Markt in Boxtel de hele dag ingericht voor het goede doel! Nu blijkt dat niet allen winkeliers in Boxtel, maar ook lokale kunstenaar zich bij de sponsors hebben geschaard.

De gewaardeerde kunstenaars Gerda Fraanje, Toon Stalpers, Bep Leermakers, Tiny van der Sloot, Ferdy Steger en Johan Nieuwenhuijzen hebben geheel belangeloos eigen werk beschikbaar gesteld voor de Boxtelse actie voor 3FM Serious Request. De werken bestaan uit elegant vormgegeven keramiek, fraai bewerkt speksteen en schilderijen vol dynamiek en enthousiasme. Geïnteresseerd in één (of meerdere) van bovenstaande kunstwerken? Kijk dan snel op de Facebookpagina.

Voor de kunststukken in de veiling al geopend! Kijk bij de kunstvoorwerpen op de Facebookpagina en bied mee op deze prachtige items. Beloon jezelf met een artistiek kerstgeschenk en help mee om kindersterfte door diarree terug te dringen.
Afbeelding
Algemeen 2 uur geleden Gemengde gevoelens voor Kay Karssemakers in GP MX2
Afbeelding
Algemeen 12 uur geleden Auto belandt op zijn kop na eenzijdig verkeersongeval
Afbeelding
Algemeen 14 aug, 06:33 Rob Dekker trots op Selissenwal: ‘Het is een heel andere wijk geworden’; Directeur-bestuurder neemt afscheid van Woonstichting JOOST
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 12:37 Liempdse kermis biedt plezier voor jong en oud
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 06:37 ‘Ik ben liever aan het werk dan dat ik op school zit’; Davy van Esch timmert aan de weg met debuut ‘Mijn eerste lied’
Afbeelding
Algemeen 7 aug, 06:31 DeMooiBoxtelKrant columniste Julia Kroonen schrijft roman