GroeneWoud TV, een nieuw experiment

Algemeen
BOXTEL - Deze maand worden drie internet tv-programma’s gelanceerd over al het mooie, goede en lekkere dat onze streek te bieden heeft. Op 6, 8 en 10 december staan de opnames van de uitzendingen voor, door en over inwoners van Het Groene Woud gepland. De uitzendingen worden gepresenteerd door presentator Eric Kolen, onder andere ter zijde gestaan door boswachter Frans Kapteijns.

Het Groene Woud is een bijzonder gebied, maar eigenlijk ook gewoon overal om je heen. Kom je uit Eindhoven, Tilburg of ’s-Hertogenbosch dan is Het Groene Woud een bijzonder mooie achtertuin. Om al het moois en goede van onze streek nog maar eens extra in de etalage te zetten, staan er de komende weken dus drie internet tv-uitzendingen op stapel.

De eerste uitzending wordt dinsdag 6 december opgenomen in Boxtel. De presentatie is in handen van Eric Kolen en Marieke Maas, met als sidekick boswachter Frans Kapteijns, allen bekend van Omroep Brabant. Op 8 december is het programma te gast in Oisterwijk en de laatste uitzending wordt op 10 december opgenomen in het Groot Duyfhuis in Liempde. En niet alleen de datum en locatie is dan anders. Er wordt geëxperimenteerd met verschillende vormen van presentatie en samenwerking zoals tijdsduur en opbouw van het programma variëren. Gemene deler is dat het steeds gaat over onze prachtige natuur, boeiende cultuur(geschiedenis), heerlijke streekproducten, slimme bedrijvigheid en leuke activiteiten voor het hele gezin in Het Groene Woud.

Vanaf eind december zijn de drie verschillende uitzendingen te zien via www.hetgroenewoud.com. In januari worden de uitzendingen beoordeeld door professionals én inwoners van Het Groene Woud. Aan de hand van de resultaten wordt bekeken of internettelevisie over, voor en door Het Groene Woud een doorstart kan maken.

Voor de opnames op dinsdagmiddag in Boxtel en donderdagmiddag in Oisterwijk zijn nog gratis kaarten beschikbaar. Aanmelden als publiek en/of panellid voor de evaluatie van de uitzendingen in januari kan via tv@hetgroenewoud.com.
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 12:37 Liempdse kermis biedt plezier voor jong en oud
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 06:37 ‘Ik ben liever aan het werk dan dat ik op school zit’; Davy van Esch timmert aan de weg met debuut ‘Mijn eerste lied’
Afbeelding
Algemeen 7 aug, 06:31 DeMooiBoxtelKrant columniste Julia Kroonen schrijft roman
Afbeelding
Algemeen 4 aug, 08:22 Streep door bestemmingsplannen Keulsebaan en Fietsonderdoorgang
Afbeelding
Algemeen 3 aug, 06:37 ‘Het voelt als een wederopstanding’; Zanger Wes van der Steen brengt na 10 jaar afwezigheid nieuwe single uit
Afbeelding
Algemeen 31 jul, 06:20 ‘Opa had natuurlijk nooit verwacht dat zijn kleindochter dit zou gaan doen’; Boxtelse Evy en Annabelle timmeren aan de weg bij KRC Genk