Vincentiusvereniging organiseert Kerstpakkettenactie 2011

Algemeen
BOXTEL - Mede onder invloed van regeringsplannen, verschuiving van verantwoordelijkheden naar lokale overheden, de economische crisis en versobering van verzekeringspakketten en uitkeringen neemt helaas de armoede in Nederland nog steeds toe.

Ook dit jaar organiseert de Vincentiusvereniging Boxtel weer haar Kerstpakkettenactie t.b.v. diegenen, die in Boxtel, Liempde en Lennisheuvel rond het bestaansminimum leven. Met deze kerstpakketten wil de Vincentius-vereniging Boxtel bijdragen aan de kerstsfeer binnen de gezinnen die het minder breed hebben en hen wat licht brengen in deze donkere dagen.

De Vincentiusvereniging Boxtel nodigt daarom iedereen, zowel particulieren als bedrijven, die wil en kan mee-doen uit om verpakte levensmiddelen in te leveren bij kringloopwinkel ’t Vincentje aan de Van Leeuwenstraat 5 te Boxtel. Schenkers zijn van harte welkom op dinsdag 6, woensdag 7 en donderdag 8 december tussen 13.00 en 17.00 uur. Medewerkers van de Vincentiusvereniging zullen daar aanwezig zijn om de goederen in ontvangst te nemen. We denken bijv. aan kerstbrood, koffie of thee, vacuüm verpakte kaas of vlees of een blikje vis, ragout of andere conserven. Om gezondheidsredenen mag de uiterste gebruiksdatum niet verstreken zijn en dienen de goederen minstens tot eind januari 2011 houdbaar te zijn. Uiteraard zijn donaties en acties ter ondersteuning van de inzamelingen van harte welkom.

Inwoners van Boxtel, Liempde en Lennisheuvel, die van een laag inkomen moeten rondkomen en in aanmer-king denken te komen voor een kerstpakket, kunnen zich vanaf woensdag 30 november tot en met maandag 5 december tussen 10.00 en tot 20.00 uur melden bij de Vincentiusvereniging op telefoonnummer 06-10610806 onder vermelding van de gezinssamenstelling en eventuele dieetwensen. Met alle informatie wordt discreet omgegaan. De pakketten kunnen op vertoon van een legitimatiebewijs worden opgehaald op woensdag 14 december van 11.00 tot 17.00 uur in de kringloopwinkel ’t Vincentje.

Ook mensen die in hun omgeving alleenstaanden of gezinnen kennen, waarvan zij menen dat die voor een kerstpakket in aanmerking zouden kunnen komen, kunnen dit aanmelden op genoemd telefoonnummer. Voorwaarde is wel dat de betreffende personen of gezinnen daarvan op de hoogte zijn en het op prijs stellen. Tot slot: donaties kunnen overgemaakt worden op : Rabobank rekeningnr. 12.87.22.320 of giro 26.05.50 van de Vincentiusvereniging Boxtel onder vermelding van: “Kerstpakkettenactie Vincentius 2011”
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 12:37 Liempdse kermis biedt plezier voor jong en oud
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 06:37 ‘Ik ben liever aan het werk dan dat ik op school zit’; Davy van Esch timmert aan de weg met debuut ‘Mijn eerste lied’
Afbeelding
Algemeen 7 aug, 06:31 DeMooiBoxtelKrant columniste Julia Kroonen schrijft roman
Afbeelding
Algemeen 4 aug, 08:22 Streep door bestemmingsplannen Keulsebaan en Fietsonderdoorgang
Afbeelding
Algemeen 3 aug, 06:37 ‘Het voelt als een wederopstanding’; Zanger Wes van der Steen brengt na 10 jaar afwezigheid nieuwe single uit
Afbeelding
Algemeen 31 jul, 06:20 ‘Opa had natuurlijk nooit verwacht dat zijn kleindochter dit zou gaan doen’; Boxtelse Evy en Annabelle timmeren aan de weg bij KRC Genk