De organisator van de modeshow, Rachel van Esch
De organisator van de modeshow, Rachel van Esch

Boxtelse winkeliers showen nieuwe voorjaarscollectie

Algemeen
BOXTEL - Aanstaande zondag zal een groot gedeelte van de Boxtelse winkeliers hun nieuwe voorjaarscollectie showen aan het grote publiek. Op drie plaatsen in het centrum van Boxtel zal tussen 14.00 en 17.00 uur de nieuwe collectie middels een modeshow getoond gaan worden. Bij de Rozemarijnstraat, de Zwaanse burg en de Rabobank zal op elke plek twee maal de collectie getoond gaan worden.

Het idee voor deze modeshow komt van de 18-jarige Rachel van Esch uit Boxtel. Zij volgt de opleiding ondernemersacademie detailhandel aan het Koning Willem 1 college in Den Bosch. Het idee ontstond naar aanleiding van een project op school dat uitgevoerd moet worden. Rachel heeft inmiddels de hulp ingeschakeld van de ondernemersvereniging. “De winkeliersvereniging helpt me erg goed. Inmiddels doen vrijwel alle winkels in het centrum van Boxtel mee. Er wordt enthousiast gereageerd op het idee en ze zijn blij dat er een leuke show georganiseerd wordt.”

De kleding die zondagmiddag geshowd gaat worden is de nieuwe voorjaarscollectie van de winkeliers. Om 14.00 en 14.20 is de eerste show bij de Rabobank, gevolgd door de Zwaanse brug om 14.30 en 14.50 uur en vervolgens de Rozemarijnstraat om 15.00 en 15.20 uur. Hierna wordt de modeshow nogmaals gelopen om 15.30 en 15.50 bij de Rabobank, om 16.00 en 16.20 bij de Zwaanse brug en om 16.30 en 16.50 uur in de Rozemarijnstraat. Tijdens de modeshow zal de Rozemarijnstraat afgesloten worden voor het verkeer.
Afbeelding
Afbeelding
Algemeen 2 uur geleden Gemengde gevoelens voor Kay Karssemakers in GP MX2
Afbeelding
Algemeen 11 uur geleden Auto belandt op zijn kop na eenzijdig verkeersongeval
Afbeelding
Algemeen 14 aug, 06:33 Rob Dekker trots op Selissenwal: ‘Het is een heel andere wijk geworden’; Directeur-bestuurder neemt afscheid van Woonstichting JOOST
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 12:37 Liempdse kermis biedt plezier voor jong en oud
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 06:37 ‘Ik ben liever aan het werk dan dat ik op school zit’; Davy van Esch timmert aan de weg met debuut ‘Mijn eerste lied’
Afbeelding
Algemeen 7 aug, 06:31 DeMooiBoxtelKrant columniste Julia Kroonen schrijft roman