Afbeelding

Start verkoop appartementen Princenhof

Algemeen
BOXTEL - Op zaterdag 22 januari start de verkoop van de 24 appartementen van Het Princenhof. In de Ridderzaal van Kasteel Stapelen in Boxtel wordt een informatiebijeenkomst gehouden. Geïnteresseerde kopers zijn vanaf 14.00 uur van harte welkom om zich te laten informeren over het nieuwbouwproject dat Hurks vastgoedontwikkeling in opdracht van Woonstichting St. Joseph ontwikkelt.

Tijdens de bijeenkomst is ook de makelaar aanwezig om bezoekers te informeren over de appartementen en het kooptraject. Daarnaast is ook Hurks vastgoedontwikkeling vertegenwoordigd. Hurks ontwikkelde in opdracht van Woonstichting St. Joseph “Het Princenhof” en is ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de andere appartementengebouwen in Princenlant. Ook de verkoopbegeleider is zaterdag aanwezig om informatie te geven over de afwerking van de appartementen.

Een gedeelte van de nieuwbouw bestaat uit huurappartementen. Hiervoor wordt later dit jaar een aparte informatiebijeenkomst georganiseerd. Geïnteresseerde huurders kunnen zich melden bij Woonstichting St. Joseph en ontvangen te zijner tijd een uitnodiging.

Het Princenhof is een samenwerkingsverband van de gemeente Boxtel, Hurks Vastgoedontwikkeling en Woonstichting St. Joseph en verrijst op de plek van het vroegere zwembad Den Haagakker. Het Princenhof bestaat uit vijf bouwlagen en een halfverdiepte stallingsgarage. Het gebouw bestaat uit twee delen, die in een ovale vorm zijn gesitueerd rondom een binnenplaats. In totaal telt het gebouw 98 koop- en huurappartementen. Het gebouw kenmerkt zich door het karakteristieke gevelraster dat zeer herkenbaar is voor de befaamde Italiaanse architect Aldolfo Natalini. Hij ontwierp ook het appartementencomplex De Regent, fase 2 van Princenlant.

Hurks Bouw Zuid is inmiddels gestart met de bouw van Het Princenhof. De bouw zal ongeveer anderhalf jaar in beslag nemen. Geïnteresseerde kopers kunnen contact opnemen met de makelaar op telefoon 0411-676448. Kijk voor meer informatie ook op www.princenlant.nl. Het adres van de informatiebijeenkomst a.s. zaterdag is Kasteel Stapelen, Stapelen 1 in Boxtel.
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 12:37 Liempdse kermis biedt plezier voor jong en oud
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 06:37 ‘Ik ben liever aan het werk dan dat ik op school zit’; Davy van Esch timmert aan de weg met debuut ‘Mijn eerste lied’
Afbeelding
Algemeen 7 aug, 06:31 DeMooiBoxtelKrant columniste Julia Kroonen schrijft roman
Afbeelding
Algemeen 4 aug, 08:22 Streep door bestemmingsplannen Keulsebaan en Fietsonderdoorgang
Afbeelding
Algemeen 3 aug, 06:37 ‘Het voelt als een wederopstanding’; Zanger Wes van der Steen brengt na 10 jaar afwezigheid nieuwe single uit
Afbeelding
Algemeen 31 jul, 06:20 ‘Opa had natuurlijk nooit verwacht dat zijn kleindochter dit zou gaan doen’; Boxtelse Evy en Annabelle timmeren aan de weg bij KRC Genk