Afbeelding

Start verkoop appartementen Princenhof

Algemeen
BOXTEL - Op zaterdag 22 januari start de verkoop van de 24 appartementen van Het Princenhof. In de Ridderzaal van Kasteel Stapelen in Boxtel wordt een informatiebijeenkomst gehouden. Geïnteresseerde kopers zijn vanaf 14.00 uur van harte welkom om zich te laten informeren over het nieuwbouwproject dat Hurks vastgoedontwikkeling in opdracht van Woonstichting St. Joseph ontwikkelt.

Tijdens de bijeenkomst is ook de makelaar aanwezig om bezoekers te informeren over de appartementen en het kooptraject. Daarnaast is ook Hurks vastgoedontwikkeling vertegenwoordigd. Hurks ontwikkelde in opdracht van Woonstichting St. Joseph “Het Princenhof” en is ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de andere appartementengebouwen in Princenlant. Ook de verkoopbegeleider is zaterdag aanwezig om informatie te geven over de afwerking van de appartementen.

Een gedeelte van de nieuwbouw bestaat uit huurappartementen. Hiervoor wordt later dit jaar een aparte informatiebijeenkomst georganiseerd. Geïnteresseerde huurders kunnen zich melden bij Woonstichting St. Joseph en ontvangen te zijner tijd een uitnodiging.

Het Princenhof is een samenwerkingsverband van de gemeente Boxtel, Hurks Vastgoedontwikkeling en Woonstichting St. Joseph en verrijst op de plek van het vroegere zwembad Den Haagakker. Het Princenhof bestaat uit vijf bouwlagen en een halfverdiepte stallingsgarage. Het gebouw bestaat uit twee delen, die in een ovale vorm zijn gesitueerd rondom een binnenplaats. In totaal telt het gebouw 98 koop- en huurappartementen. Het gebouw kenmerkt zich door het karakteristieke gevelraster dat zeer herkenbaar is voor de befaamde Italiaanse architect Aldolfo Natalini. Hij ontwierp ook het appartementencomplex De Regent, fase 2 van Princenlant.

Hurks Bouw Zuid is inmiddels gestart met de bouw van Het Princenhof. De bouw zal ongeveer anderhalf jaar in beslag nemen. Geïnteresseerde kopers kunnen contact opnemen met de makelaar op telefoon 0411-676448. Kijk voor meer informatie ook op www.princenlant.nl. Het adres van de informatiebijeenkomst a.s. zaterdag is Kasteel Stapelen, Stapelen 1 in Boxtel.
Afbeelding
Algemeen 16 uur geleden Luchtige vragen en lastige opdrachten wisselen elkaar af bij Bokselse Kwis
Afbeelding
Algemeen 29 sep, 12:41 Ouderen in Regie verontrust over stopzetting Samen Ouder Worden in Boxtel
Afbeelding
Algemeen 29 sep, 12:19 Een vlindertuin bij de Croon en een oase op de Markt? D66 presenteert Groene Kansen Kaart
Afbeelding
Algemeen 29 sep, 08:16 ‘Uit zijn jas gegroeide’ Jumbo sluit de deuren voor verbouwing
Afbeelding
Algemeen 28 sep, 19:41 Boxtel presenteert sluitende begroting; ‘Maar we zijn er nog niet’
Afbeelding
Algemeen 28 sep, 12:41 Politieke vragen over opvang asielzoekers