Afbeelding

Wijkplatform Selissenwal zag veel hoogtepunten in 2010

Algemeen
BOXTEL - Zondagmiddag organiseerde Wijkplatform Selissenwal een nieuwjaarsreceptie in gemeenschapshuis De Walnoot. Tientallen wijkbewoners kwamen op deze receptie af en nadat iedereen elkaar het allerbeste voor 2011 had gewenst was het woord aan voorzitter Jan Pennings.

Hij keek allereerst positief terug op 2010 waarin vele hoogtepunten waren zoals de feestweek, de renovatie van de twee flats aan de Baanderherenweg en de aanpak van de verkeersveiligheid van de Baanderherenweg. Het grote gemis in 2010 was toch wel de diefstal van de fontein. Na slechts enkele weken in gebruik te zijn genomen werd de sproeikop door koperdieven ontvreemd uit de vijver.

Voor 2011 heeft het Wijkplatform verschillende plannen. Zo wil men een kunst- en een wandelroute uitzetten in de wijk. Ook wordt er voortaan elke maand een sociaal Kaffee georganiseerd voor de wijk. Gezellig binnenlopen en een drankje nuttigen. Daarnaast heeft het Wijkplatform Selissenwal het college van B & W om hulp gevraagd. Veel ouderen in de wijk zouden graag een mogelijkheid krijgen om eens per week het Jeroen Bosch Ziekenhuis te bezoeken. Het college is nu gevraagd om hierin mee te denken.

Wethouder Willie van de Langenberg deed zondagmiddag direct de toezegging om te proberen de wensen die er liggen te bewerkstelligen. Ook vertelde de wijkwethouder dat er in januari een gesprek plaats vindt met enkele ondernemers van het winkelcentrum om te kijken hoe men de Banier vol kan krijgen. Daarnaast wordt op korte termijn naar een goedkope oplossing gezocht voor enkele verkeersveiligheidsproblemen in de Baandervrouwenlaan. Op zijn vroegst eind 2012 gaat de Baandervrouwenlaan helemaal op de schop, maar tot die tijd wil het college enkele onveilige situaties toch vast oplossen.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Algemeen 1 uur geleden Gemengde gevoelens voor Kay Karssemakers in GP MX2
Afbeelding
Algemeen 11 uur geleden Auto belandt op zijn kop na eenzijdig verkeersongeval
Afbeelding
Algemeen 14 aug, 06:33 Rob Dekker trots op Selissenwal: ‘Het is een heel andere wijk geworden’; Directeur-bestuurder neemt afscheid van Woonstichting JOOST
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 12:37 Liempdse kermis biedt plezier voor jong en oud
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 06:37 ‘Ik ben liever aan het werk dan dat ik op school zit’; Davy van Esch timmert aan de weg met debuut ‘Mijn eerste lied’
Afbeelding
Algemeen 7 aug, 06:31 DeMooiBoxtelKrant columniste Julia Kroonen schrijft roman