Afbeelding

Stem op Circustheaterschool Boxtel in finale Brabantse Dorpenderby

Algemeen
BOXTEL - Boxtel heeft het circus in haar armen gesloten. Sinds de start van circustheaterfestival Circo Circolo in 2007 zijn steeds meer Boxtelaren bij het circus betrokken geraakt. Dat gaf de inspiratie om rond het thema circus mee te doen aan de Dorpenderby van de provincie Noord-Brabant.

Heel veel Boxtelse scholen, organisaties en ondernemers werken nu samen aan allerlei activiteiten en producten rondom het thema circus. Met een circustheaterschool tot circusbier en –ijs worden in de komende jaren alle inwoners van Boxtel op de een of andere manier bij het thema circus betrokken. 'Circus Bindt en Beweegt' is de titel van het project om de sociale samenhang in de gemeente te versterken.

De voorronde is al gehaald: van het prijzengeld is een Pipo-wagen aangeschaft die samen met de Boxtelse gemeenschap wordt ingericht. De Pipowagen vormt de ‘Huiskamer’ van het project en de verbindende schakel tussen alle activiteiten.

‘Circus Bindt en Beweegt’ gaat nu op naar de finale in december waarvoor zoveel mogelijk stemmen binnen gehaald moeten worden. Omroep Brabant volgt het circusproject en de acht andere finalisten en zal van 4 oktober t/m 6 december ieder maandagavond in een Tv-serie de projecten aan het Brabantse publiek laten zien. De serie eindigt met een spannende live-finale op 11 december waar de winnaar € 25.000,- voor de leefbaarheid in het hele dorp kan binnenslepen.

Steun ‘Circus Bindt en Beweegt in Boxtel’ en stem! Surf naar de site van de provincie Brabant www.brabant.nl/dorpenderby en breng je stem uit.
Afbeelding
Algemeen 1 uur geleden Rob Dekker trots op Selissenwal: ‘Het is een heel andere wijk geworden’; Directeur-bestuurder neemt afscheid van Woonstichting JOOST
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 12:37 Liempdse kermis biedt plezier voor jong en oud
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 06:37 ‘Ik ben liever aan het werk dan dat ik op school zit’; Davy van Esch timmert aan de weg met debuut ‘Mijn eerste lied’
Afbeelding
Algemeen 7 aug, 06:31 DeMooiBoxtelKrant columniste Julia Kroonen schrijft roman
Afbeelding
Algemeen 4 aug, 08:22 Streep door bestemmingsplannen Keulsebaan en Fietsonderdoorgang
Afbeelding
Algemeen 3 aug, 06:37 ‘Het voelt als een wederopstanding’; Zanger Wes van der Steen brengt na 10 jaar afwezigheid nieuwe single uit