December 2008, tijd om terug te kijken

Algemeen
December 2008. Hoog tijd om even terug te kijken. Mooiboxtel.nl heeft veel om op terug te kijken door u. Door u kon Mooiboxtel.nl worden zoals het bedoeld was. Honderden verslagen hebben wij geschreven, duizenden foto’s gemaakt, duizenden mailtjes verstuurt en beantwoord, vele telefoontjes gepleegd en uitnodigingen ontvangen. Een gemiddeld van bijna 500 bezoekers per dag kwamen de website www.mooiboxtel.nl bezoeken.
Hier een persoonlijke brief voor u als bezoeker….

Beste Bezoeker,
Terugblik & Kerstgroet
Voor een Terugblik is het nog te vroeg, maar hier een kleine momentopname:
Mooiboxtel.nl heeft veel om op terug te kijken door u als burger en mede door de adverteerders/sponsors hebben wij de gelegenheid gehad om Mooiboxtel.nl te brengen zoals het was bedoeld. Honderden verslagen hebben wij geschreven, duizenden foto’s gemaakt, duizenden mailtjes verstuurt en beantwoord, vele telefoontjes gepleegd en uitnodigingen ontvangen.

We kunnen wel concluderen dat het goed gaat met Mooiboxtel.nl.
Dank zij u !! Daarvoor willen wij U dan ook hartelijk bedanken.
De adverteerders zorgen er voor dat U als bezoeker gratis kunt genieten van alles wat Mooiboxtel.nl te bieden heeft. Voor alle adverteerders hebben we wat terug kunnen doen in de vorm van een presentatie of banner, voor vele met een redactioneel stuk, of voor een paar is het misschien die vacature die vervuld is via mooiboxtel.nl. Voor sommige adverteerders is het misschien al genoeg dat op één website alle informatie bij de hand is wanneer men die nodig heeft.

Om deze adverteerders te bedanken en u, bezoekers te laten zien wie zorgt dat Mooiboxtel.nl 365 dagen in het jaar online kan zijn, zullen wij 1e en 2e kerstdag geen nieuws verslaan, maar zullen op de voorpagina de namen prijken van de vrienden van Mooiboxtel.nl met eventuele website. Deze twee dagen zal het nieuws bewaard blijven tot 27 december en zullen de adverteerders/sponsors te zien zijn in de Nieuws rubriek. Als dank voor jullie steun en support in 2008.

U als bezoeker
Ook u als bezoeker willen wij bedanken voor alle opmerkelijke verhalen, voor alle opmerkzame tips en alle openhartigheid. Wij willen u dan ook de mogelijkheid geven uw persoonlijke kerstwens op te sturen. Dit jaar kunt U uw kerstwens sturen naar info@mooiboxtel.nl
(onder voorbehoud zal uw wens op mooiboxtel.nl verschijnen, gelieve geen opmaak in de tekst verwerken en afbeeldingen apart meesturen in de bijlage voor 23 december '08 opsturen.)

HARTELIJK DANK VOOR UW STEUN EN UW SUPPORT IN 2008.
WIJ WENSEN IEDEREEN MOOIE FEESTDAGEN EN EEN UNIEK 2009
EN WENSEN DAT IEDEREEN VOLGEND JAAR WEER MEEWERKT
ZODAT WE KUNNEN BLIJVEN LATEN ZIEN
WAAR BOXTEL, LIEMPDE EN LENNISHEUVEL TROTS OP KUNNEN ZIJN.

Met vriendelijke groet,

Mark en Chantal van der Pol-Karssemakers
redactie MOOIBOXTEL.NL – info@mooiboxtel.nl