Elke hulp is welkom!

Algemeen
BOXTEL - In de voedselbank in Boxtel zijn vele vrijwilligers druk bezig om hun nieuwe locatie bij winkelcentrum Oosterhof gereed te maken. De planning is om vanaf 2 januari weer klaar te staan voor de mensen die hun steun goed kunnen gebruiken. Bij de voedselbank zetten 16 vrijwilligers zich in voor de burgers in de gemeente Boxtel en Haaren.

Het uitleveren van voedselpakketen en adviseren bij budgetten zijn maar een kleine greep uit de activiteiten die ze dagelijks verrichten voor vele mensen. Uiteraard is alle hulp welkom. De voedselbank kan iedere steun, d.m.v. een gift of producten hard gebruiken om het goede werk wat ze leveren voort te zetten.

Draagt u ook een steentje bij………….. Niet alleen bedrijven en winkels maar ook particulieren geven regelmatig hun bijdrage maar toch blijven extra bijdragen altijd welkom. Wilt u als ondernemer of particulier de voedselbank in Boxtel steunen zodat onze medemens, welke de steun kan gebruiken, ook een geweldig 2008 tegemoet gaat, neem dan contact op met de voedselbank in Boxtel, tel: 06-28 13 39 35.

Laat uw hart spreken en steun de voedselbank en alle vrijwilligers die zich hiervoor inzetten.
Afbeelding
Algemeen 53 minuten geleden Gemengde gevoelens voor Kay Karssemakers in GP MX2
Afbeelding
Algemeen 10 uur geleden Auto belandt op zijn kop na eenzijdig verkeersongeval
Afbeelding
Algemeen 14 aug, 06:33 Rob Dekker trots op Selissenwal: ‘Het is een heel andere wijk geworden’; Directeur-bestuurder neemt afscheid van Woonstichting JOOST
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 12:37 Liempdse kermis biedt plezier voor jong en oud
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 06:37 ‘Ik ben liever aan het werk dan dat ik op school zit’; Davy van Esch timmert aan de weg met debuut ‘Mijn eerste lied’
Afbeelding
Algemeen 7 aug, 06:31 DeMooiBoxtelKrant columniste Julia Kroonen schrijft roman