De Boxtelse clown Enrico, Erik Verkooijen, organiseert al enkele jaren in Den Bosch het wintercircus Pallasso.
De Boxtelse clown Enrico, Erik Verkooijen, organiseert al enkele jaren in Den Bosch het wintercircus Pallasso. Foto: Eigen collectie

Boxtelse clown komt weer met wintercircus

Economie

De Boxtelse clown Erico (Erik Verkooijen) organiseert ook dit jaar weer het Wintercircus Pallasso bij het Sportiom P2 in Den Bosch. Deze editie belooft een feest van spanning, sensatie en humor in een betoverende circustent te worden.

In de piste worden bezoekers betoverd door een schitterende line-up van nationale en internationale artiesten, elk met hun eigen unieke talenten. Het Wintercircus Pallasso neemt het publiek mee op een onvergetelijke reis vol adembenemende acts die jong en oud zullen verbazen. Zo beleefde je nooit eerder een wintercircus: ‘Het is puur genieten’. Laat u meeslepen door enkele van de volgende hoogtepunten van de show:
Hoge Draad Spektakel met Julio & Carmen. Dit charismatische duo uit Spanje brengt de eeuwenoude kunst van het koorddansen tot leven. Bereid u voor op adembenemende trucs en acrobatiek die gegarandeerd een van de hoogtepunten van de show vormen.
Een vlucht in de lucht door Betoverende Papegaaien door Benjamin Pfeiffer uit Duitsland. Dit kleurrijke gevederde gezelschap voert zelfs vrije vluchten uit, soms boven de hoofden van het publiek. Tijdens de pauzes krijgt u zelfs de kans om met deze prachtige ara’s op de foto te gaan.
Pallasso Clown Erico: de publiekslieveling. Hij is het gezicht van Wintercircus Pallasso. Zijn optredens lopen als een rode draad door het programma. “Hij neemt zijn publiek mee naar een wereld waar continu wat onverwachts gebeurt en waar de lachsalvo’s elkaar in sneltreinvaart opvolgen”, zegt de organisator.
Duo Sanchez op het Rad des Doods. Dit Ecuadoriaanse duo brengt een adembenemende act met het Wheel of Death, een spektakel dat echte doodsverachting vereist.
Maar ook met de finalist van Holland’s Got Talent en Brittain’s Got Talent, de Dancing Collies met Amber. Ervaar een ongeëvenaarde hondenshow die nog nooit eerder in het circus is vertoond.
“Naast nog vele andere acts en Erico wordt de rode draad van de voorstelling ook gevormd door ons eigen showballet. Deze getalenteerde dames verbinden de losse acts tot een adembenemend spektakel. Ze voeren strakke choreografieën vol flair uit en vormen een lust voor het oog”, tipt Erik.

Wanneer en waar
Deze getalenteerde (inter)nationale artiesten zullen voorstellingen verzorgen van 15 december tot 1 januari bij het Sportiom op P2 in Den Bosch. De 32 voorstellingen staan garant voor onvergetelijke herinneringen en een geweldige tijd voor jong en oud. Wees er snel bij want waren de shows in razendsnel tempo uitverkocht!

Ontroerend gebaar
Het Wintercircus wil iedereen laten genieten van de betovering die het circus met zich meebrengt. Daarom werken ze ook dit jaar samen met QUIET Den Bosch, waarbij ze kinderen in armoede een glimlach willen schenken. Er is een doneeractie via de website, zodat ook deze kinderen een adembenemende show kunnen bijwonen. Vorig jaar werden er al 1.000 kinderen en mensen met een kleine beurs uitgenodigd en de organisatie hoopt dit jaar nog meer kinderen te verblijden. “We moedigen onze gasten aan om zelf een donatie te doen. Iedere bijdrage telt!”, zegt Erik.

Kaartjes
Dit alles en nog veel meer wacht op je bij Wintercircus Pallasso in Den Bosch. Wil je de magie van dit circus ook beleven? Koop dan nu al je kaartjes vanaf 15 euro en maak je op voor een winterse belevenis vol verwondering en plezier. Dit magische spektakel wil je niet missen!
Tickets via: www.wintercircuspallasso.nl.

Uit de krant