De Boxtelse netwerkorganisatie JCI Dommelland houdt dit jaar weer een uitreiking van de Boxtelse Ondernemers Trofee (BOT).
De Boxtelse netwerkorganisatie JCI Dommelland houdt dit jaar weer een uitreiking van de Boxtelse Ondernemers Trofee (BOT). Foto: eigen collectie.

Wie worden Boxtelse Ondernemers van het jaar?

Economie

Op zaterdag 23 september wordt het Jacob-Roelandslyceum omgetoverd tot een schitterende locatie waar de prestigieuze Boxtelse Ondernemers Trofee uitgereikt wordt tijdens een spetterende finale. Iedere editie van de Boxtelse Ondernemers Trofee wordt gekoppeld aan een goed doel. Dit jaar is dat Vincentiusvereniging Boxtel. De avond duurt van 18.30 tot 00.00 uur.

In de categorie Business-to-Consumer (B2C) staan deze drie bedrijven in de finale: D’n Buff, Van Doornmalen Elektro en Nic&Mic.

In de categorie Business-to-Business (B2B) zijn de drie finalisten: GUTS Installatietechniek, van der Heijden Milieu- & Installatietechniek en Hexspoor E-fulfilment.

Tijdens de feestelijke avond staan deze zes ondernemingen centraal. Hans Kazàn, in de showbizzwereld bekend als illusionist, presenteert de avond. Verder treedt de runner-up van Holland’s Got Talent 2022 op: SuperSkaters.

De avond is inclusief hapjes en drankjes en wordt afgesloten met een feestelijke netwerkborrel waar de aanwezigen nieuwe contacten kunnen leggen en ervaringen kunnen uitwisselen.

Tickets zijn verkrijgbaar via: https://bot2023.nl/tickets/

De Boxtelse Ondernemers Trofee wordt georganiseerd door JCI Dommelland. JCI is een netwerkorganisatie voor ambitieuze actieve en ondernemende mensen tussen de 25-40 jaar uit verschillende beroepsgroepen. Het betreft zowel ondernemers als niet-ondernemers.

Uit de krant