Scholieren en studenten duiken weer de schoolbanken in, het nieuwe jaar is voor hen begonnen.
Scholieren en studenten duiken weer de schoolbanken in, het nieuwe jaar is voor hen begonnen.

Begin het nieuwe school- en werkjaar goed met VELOO

Economie

Het schooljaar is begonnen en daarom houdt e-bikespecialist VELOO op zijn locatie in Boxtel speciale testdagen van vrijdag 15 tot en met zondag 17 september. Het testcentrum aan de Koppenhoefstraat 14, bij Classic Park, is die dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. 

De zomervakantie zit er inmiddels op. Jongeren zijn fris begonnen aan het nieuwe schooljaar en werkenden zijn weer vol energie van start gegaan. Dit gevoel zo lang mogelijk vasthouden? Zorg goed voor lichaam en geest door vaker te kiezen voor de fiets en de dag te starten in de buitenlucht. En met aanzienlijke kortingen op een nieuwe fiets of e-bike tijdens de ‘Back to school /work’-weken bij VELOO, is er geen beter moment om op een direct leverbare (elektrische) fiets te stappen.

Extra voordeel bij inruil

Tijdens de actieweken lopen kortingen al snel op tot 400 euro, maar wie bij aanschaf van een nieuwe (elektrische) fiets kiest voor inruil ontvangt daarbovenop ook nog eens minimaal 200 euro inruilvoordeel. In combinatie met de laagste prijs van VELOO, is dit een unieke kans om tegen een zeer scherpe prijs op een splinternieuwe fiets te stappen.

Direct uit voorraad leverbaar

Er is een ruime voorraad ‘Back to school / work’-actiemodellen beschikbaar, welke direct leverbaar zijn. Het volledige aanbod is te vinden in de webshop op VELOO.nl of in de winkels in Eindhoven, Den Bosch en Boxtel. Hier zijn de fietsen ook te bekijken, te testen én direct mee te nemen. Foto: eigen collectie.

Uit de krant