Impressie van een optreden vorig jaar.
Impressie van een optreden vorig jaar. Foto: Peter Kasbergen, 2023.

Hollandse Meesters in concert in theater Podium Boxtel

Cultuur

De muzikanten van Boxtel’s Harmonie verzorgen zondag 17 maart in Podium Boxtel ‘Hollandse Meesters in Concert’. Liefhebbers van grootheden als Ramses Shaffy, Lennart Nijgh, Toon Hermans en Annie M.G. Schmidt kunnen hun hart ophalen.

Het optreden vindt plaats in het kader van het programma ‘Samen op stap in cultureel Boxtel’ dat wordt gehouden vanwege tien jaar Museum Boxtel (MuBo). Het eerste deel van het concert speelt het harmonieorkest onder leiding van Hans van Leeuwen een onderhoudend en verrassend programma met eigen werk. 

Fagottist Mike van Gils soleert in het Concertino van Julius Fuçik, maar bijvoorbeeld ook het tot de verbeelding sprekende Madurodam van Johan de Meij staat op de lessenaar. Na de pauze wordt zanger Martijn van Vuuren begeleid in een meezingprogramma. Annie M.G. Schmidt, Toon Hermans, Ramses Shaffy, Lennart Nijgh, Frans Halsema en nog veel meer grootheden van het Nederlandstalige kleinkunstrepertoire komen voorbij. 

Kaarten

Kaarten à vijftien euro zijn verkrijgbaar via www.podiumboxtel.nl of cadeauwinkel Hebbes aan de Markt. Klik op onderstaande poster.

Poster Hollandse Meesters in Concert.

Uit de krant