Het Boxtelse seniorenorkest Buchestelle.
Het Boxtelse seniorenorkest Buchestelle. Foto: eigen collectie.

Bigband speelt met Buchestelle: It’s Still Autumn in Tijberzaal

Cultuur

Big Band Boxtel, onderdeel van de Gildenbondsharmonie, verzorgt zondag 26 november samen met het plaatselijke seniorenorkest Buchestelle een concert in de Tijberzaal. It’s Still Autumn luidt de titel van de muziekmiddag.

Al jarenlang beleven de circa 35 muzikanten van Buchestelle veel speelplezier tijdens de repetities en uitvoeringen. En het publiek weet de optredens steeds weer te waarderen. Bekende en minder bekende liedjes worden onder leiding van Peter Spierings met veel elan gespeeld bij allerlei gelegenheden. Dat zal ook weer blijken tijdens deze matinee. 

Mari van Gils schotelt met de bigband weer een swingend optreden voor. Jazz-standards, popklassiekers, herkenningsmelodieën: ze komen allemaal voorbij. En hoewel lekker zitten luisteren ook tot de mogelijkheden behoort, zal er voor de dansers in het publiek zeker ook ruimte zijn. 

Afsluitend speelt het Liempdse Strijpenhof Trio dat garant staat voor een muzikaal feest der herkenning.Onder het genot van een drankje kan het publiek vanaf 14.00uur genieten in de Tijberzaal van het Baanderherenweg 2. De entree is gratis.

Uit de krant