Afbeelding
Foto: Marie Fick.

End of Summer Festival 2023 De Langspier Boxtel

Cultuur

Op zondagmiddag 24 september wordt recreatiepark De Langspier overspoeld met de vetste beats verzorgd door maar liefst acht DJ’s. Het festival wordt georganiseerd als afsluiting van het zomerseizoen en heeft een low budget opzet, wat betekent dat er geen extra kosten berekend worden voor onze bezoekers. De recreatieplas is tijdens het festival normaal geopend en de bezoekers betalen de normale entreeprijs van 6 euro per persoon, abonnementhouders hebben vrij entree en de consumptieprijzen zijn normaal tarief.

Tijdens het festival zullen acht DJ’s zich presenteren met muziek variërend van allround, house, tech-house en techno tot hardstyle. Het festival zal geopend worden door DJ Steven van Leusden, een beginnend DJ van 15 jaar uit Boxtel die zijn kans grijpt op dit festival! En daarmee is ook meteen de rode draad van dit festival aangegeven, de meeste DJ’s draaien voor een minimale vergoeding van een paar consumpties, maar vinden het geweldig om op een festival te draaien. 

Sporen al verdiend

Verschillende DJ’s hebben hun sporen al verdiend in de festivalwereld zoals Dr. Vibez, aka Danny Reijners die al 15 jaar ervaring heeft als allround DJ en club DJ met verschillende boekingen in Curacao, Canada en andere plaatsen in Europa. Hij heeft ook diverse malen het podium gedeeld met La Fuente, Freddy Morera, Outsiders en anderen. Miss Tonica is een Boxtelse DJ met een rijk muzikaal verleden variërend van zangeres, achtergrond-zangeres, producer en DJ. Natasja Manders is een DJ/producer uit Esch met een voorkeur voor progressive housemuziek. Häts en Auke Schrover komen ook uit Boxtel en zijn algemeen bekend in de omgeving als ervaren techno DJ’s. Blue Phoenix zal de afsluiting verzorgen met een stevige Hardstyle set. 

Sfeervolle middag

De organisator, Recreatiepark De Langspier, stelt alles in het werk om de bezoekers een mooie en sfeervolle middag te bezorgen, zo is er geïnvesteerd in een groot podium met overkapping dat opgetuigd wordt met de nodige lichteffecten en een professionele geluidsinstallatie. Op het festivalterrein zijn verschillende drank en etenswaren verkrijgbaar. Voor het verkrijgen van eten en drinken worden bij de entree munten verkocht die ook in leverbaar zijn bij het strandpaviljoen en het cafetaria. 

Voor het festival worden vooraf geen kaarten verkocht en iedereen is welkom, heb je even geen zin in de muziek kan je altijd nog even op een van de strandstoelen of op je handdoekje gaan chillen aan de andere kant van het park, of bij het strandpaviljoen genieten van een heerlijk drankje of hapje.

Uit de krant