Bedrijvengids

Aker Consultancy

Aker consultancy is een HR (P&O) advies organisatie
Wij geven advies en bieden ondersteuning bij al uw vraagstukken op het gebied van HR oftewel alles wat valt onder in- door- en uitstroom van personeel. (o.a. ziekteverzuim, beoordelingen, ontslag en personele verzekeringen).

Wij zijn gespecialiseerd in het MKB en hebben hier speciaal een HR servicedesk voor ingericht. Vanuit deze servicedesk heeft u de garantie dat binnen 48 uur (2 werkdagen) uw vraag in behandeling wordt genomen. Daarnaast kunnen wij ook grotere organisaties ondersteunen bij tijdelijke projecten of ondercapaciteit op de HR afdeling. Denk hierbij aan vervanging van zwangerschapsverlof of ondersteuning bij reorganisaties.

Ons advies houdt niet op bij afdeling P&O. Wij kunnen ook vrijblijvend voor u kijken naar premiekortingen en andere loonkostensubsidies. Ook hebben wij een eigen kwalitatief hoogwaardig netwerk met vakspecialisten (advocaat, accountant, verzekeraar) zodat wij op al uw vraagstukken, vanuit de verschillende disciplines, antwoord kunnen geven. Zo houdt u ook uw advieskosten zuiver en betaalt u alleen voor de disicpline die u nodig heeft.

Voor meer info ga naar onze website op www.akerconsultancy.nl of bel voor een afspraak naar 06-22819332.

Contactgegevens

Aker Consultancy

Lierenbout 60

5283 AV Boxtel

Tel 06-22819332