Budgetcoach Boxtel / Administratie Support Boxtel

Administratie Support Boxtel
Als allround administrateur verzorg ik uw algehele administratie op maat. Geen standaard pakket maar een samenwerking die bij u en uw onderneming past! Vanuit een HBO werk- en denkniveau heb ik een brede ervaring op het gebied van o.a. de administratieve en personele organisatie in de onderneming. Belangrijk hierbij vind ik een helder inzicht en uitleg van uw administratie en financiële positie. Als ondernemer is het belangrijk dat u te allen tijde op de hoogte bent van het reilen en zelen in uw onderneming, ook financieel! Ik ben oprecht betrokken bij uw onderneming en denk met u mee!

Meer weten wat ik voor u kan betekenen?
Neem contact op via: info@administratiesupportboxtel.nl of bel 06-12989457.

Budgetcoach Boxtel

Mensen komen steeds vaker in financiële problemen. Verandering in persoonlijke omstandigheden, bijvoorbeeld ontslag, echtscheiding of overlijden van de partner, maar ook ziekte of de huidige crisis kunnen tot gevolg hebben dat u het financieel niet meer redt en er behoefte ontstaat aan begeleiding. Ik kan u helpen om weer grip op uw financiële situatie te krijgen of indien nodig tijdelijk uw administratie voor u te verzorgen totdat u het zelf weer kunt. Belangrijk daarbij vind ik dat u zelf verantwoordelijk blijft en dat we samen met behulp van een plan van aanpak er voor zorgen dat uw financiële zaken weer op orde komen en blijven!

Ik ken geen wachttijden en u kunt rekenen op deskundig advies, afgestemd op uw persoonlijke situatie. U kunt bij mij terecht voor een persoonlijke aanpak thuis, een financieel spreekuur bij werkgever of woningcorporatie, maar ook een cursus ’’omgaan met geld’’ voor uw werknemers of huurders behoort tot de mogelijkheden.

Neem voor meer informatie contact op via: info@budgetcoachboxtel.nl of bel 06-12989457.

Volg mij op twitter en LinkedIn.

Contactgegevens


Boxtel

< Terug

Filter op letter

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Z