Prevident Mondhygiëne

Prevident is een praktijk voor mondhygiëne waarin twee mondhygiënisten en twee mondzorgkundigen werkzaam zijn. We zijn een klein, hecht team dat in overleg met tandartsen uit de regio sinds 1996 onze expertise op parodontaal gebied aanbieden. Tandartsen vinden het vaak prettig om bepaalde behandelingen aan ons uit te besteden die binnen de eigen praktijk te veel tijd vergen en eigenlijk uitgevoerd door een tandarts te kostbaar zijn voor de patiënt.

Alle mondhygiënisten bij Prevident werken volgens het protocol van de NVVP (Nederlandse Vereniging Voor Parodontologie). Dit is een landelijke richtlijn voor behandeling van mensen met tandvleesaandoeningen. Wij behandelen en of adviseren daarin. Mensen met uitgebreidere problematiek verwijzen wij terug naar de eigen tandarts of de parodontoloog. Meestal worden patiënten verwezen na indicatiestelling door de eigen tandarts, maar ook steeds vaker zien we dat mensen op eigen verzoek een check willen laten maken.

Problemen kunnen zich uiten in bloedend tandvlees, klachten van vieze smaak of slechte adem of reeds losstaande tanden en kiezen. Ook wanneer u geen klachten heeft van bloedend tandvlees kunt u een eerste consult aanvragen. Niet alle tandvleesproblemen worden namelijk altijd door de patiënt zelf opgemerkt. Een tandvleesprobleem is een chronische aandoening die mits op tijd opgespoord goed te behandelen is. De mondhygiënist richt zich met name op preventie met als doel tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen.

Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Neem voor meer en vrijblijvende informatie contact met ons op. Email: info@previdentboxtel.nl

Contactgegevens

Stationsplein 3
5281 GH Boxtel

< Terug

Filter op letter

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

R

S

T

V

W

Z