Logo mooiboxtel.nl

Dansstudio Denziz

Dansstudio Denziz is een dansschool voor iedereen. Voor kinderen vanaf 3 jaar tot volwassenen. Wij bieden u allerlei mogelijkheden tot dansen, zoals streetdance, salsa, Argentijnse tango en natuurlijk zumba! Maar ook voor mensen in een rolstoel moet u zeker bij ons zijn want we hebben ook een erg leuke en gezellige rolstoel dansgroep. Voor zumba geldt dat u een stempelkaart kunt aanschaffen waarbij u voor €50,- 10 lessen mag volgen. Ook is het mogelijk om losse lessen te volgen voor € 6,- per les.

De zaal is daarnaast zeer goed geschikt voor feesten en partijen en indien gewenst kan dit compleet verzorgd worden. Zo is er een actie arrangement waarbij uw gasten koffie met een roomsoes, alle soorten drank inclusief mix, 6x een warm hapje en broodjes als afsluiting krijgen. Dit alles voor slechts € 19,50 per persoon. U kunt bij ons al terecht voor partijen vanaf 40 personen tot maarliefst 450 personen!

De dansstudio is verder de thuishaven van carnavalsclub ut de moat en de dansgarde. Kijk voor meer informatie even op onze site www.denziz.nl.

info@denziz.nl
www.denziz.nl

Contactgegevens

Stationsstraat 71
5281 GB Boxtel

Tel: 06-46055091
dansstudiodenziz.nl/
Kies categorie

Bedrijven & diensten

Eten & drinken

Leven & wonen

Mode & beauty

Sport & vrije tijd

Vervoer & Mobiliteit

Zorg & gemeenschap


Filter op letter

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Y

Z
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>