Electro Technische Bureau G. Saris bv.

Welkom bij Electro Technisch Bureau Saris

Al weer drie generaties lang is ETB Saris een begrip in Liempde en omgeving. In 50 jaar hebben we een jarenlange ervaring en vakkennis opgebouwd in aanleg, onderhoud, renovatie en inspectie van elektrotechnische installaties. Martien Saris heeft het bedrijf in 1987 overgenomen. Onder zijn leiding is ETB G. Saris uitgegroeid tot een moderne, dynamische onderneming met 10 vaste medewerkers in dienst.

Onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende kwaliteit producten en diensten. We werken met de meest geavanceerde meet- en testapparatuur en volgens de laatste technologische ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Wij zijn een erkend Elektrotechnisch Waarborginstallateur en werken dan ook volgens de Uneto-VNI waarborgcriteria voor het opleveren en controleren van elektrische installaties.

Zo houden wij ons bezig met licht- en krachtinstallaties, verlichtings- en ventilatiesystemen, telefooninstallaties, datanetwerken, camera-observatiesystemen, inbraak- en brandmeldinstallaties, toegangscontrolesystemen en keuringen.

Wij bieden meer dan alleen vakmanschap. Service naar onze opdrachtgevers staat hoog in het vaandel. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, we nemen de tijd om uw wensen te realiseren en geven u een goed en persoonlijk advies. In onze domoticashowroom kunnen wij u alle mogelijke kwaliteitsproducten demonstreren, waarmee u uw woongemak, veiligheid en woonplezier kunt verhogen. Onze medewerkers zorgen voor een perfecte installatie en geven u de nodige uitleg over het gebruik van uw installaties. Uw project wordt tot in de puntjes opgeleverd. Na de oplevering eindigt voor ons het werk niet. Heeft u storingen of problemen dan staan wij klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

Wij zien u graag terug bij Electro Technisch Bureau Saris!

Tel. 0411-631264
Email: info@sariselectro.nl

Contactgegevens


Liempde

< Terug

Filter op letter

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

V

W

Z